|
| tirsdagsmad 15.04.03 Fra : Martin Andersen |
Dato : 15-04-03 18:23 |
|
æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
og choronsovs
| |
Kitti Egevang (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Kitti Egevang |
Dato : 15-04-03 18:26 |
|
Sprødstegt ovnkylling med bagekartofler og grønt.
Hilsen Kitti.
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> wrote in message
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
Bolette Nielsen (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 15-04-03 19:58 |
|
spaghetti med kødsovs stod menuen på her i huset
Bolette
| |
Peter Løhde Svarre (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 15-04-03 20:13 |
|
En traditionel gammel dansk ret:
Hønsefrikassé og chokoladebudding - hvad siger I så?
Hilsen
Peter
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
Lauridsen (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Lauridsen |
Dato : 15-04-03 20:40 |
|
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
Lyder da temmelig lækkert... Hvordan laver man det ? Jeg tænker mest på
marinaden og sovsen. Risene kan jeg vist godt finde ud af at koge
Mvh.
Lars
| |
M. Andersson (15-04-2003)
| Kommentar Fra : M. Andersson |
Dato : 15-04-03 20:43 |
|
Dødsyge pizzaer fra den lokale.
CU
Morten
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
hansen (15-04-2003)
| Kommentar Fra : hansen |
Dato : 15-04-03 21:00 |
|
Wok med grøntsager, nudler og kokosmælk.
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
Queenie (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Queenie |
Dato : 15-04-03 21:24 |
|
Grovhakket medister med grønlangkål og brunede kartofler
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Ole Stigaard (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Ole Stigaard |
Dato : 15-04-03 21:18 |
|
Appelsin-gulerodssuppe og grillet polenta med soltørrede tomater,
oregano, parmesan & artiskokhjerter
Appelsin-gulerodssuppe:
500 g gulerødder
Løg, grofthakket
kartofler, grofthakket
smør
Simrer i 10 minutter
1 liter boullion
1 dl frisk appelsinjuice
frisk timian
Køger til alt er mørt
Suppen blendes
salt, peber
Cremefraiche til serveringen
Polenta:
200 g polenta
1 liter kogende vand
Polentaen røres i det kogende vand, der røres i ca. 5 minutter til
grøden 'slipper' gryden. Smages til med salt/ peber.
Parmesan, finthakkede soltørrede tomater, oregano, og artiskokhjerter
blandes i. (Evt også oliven...)
Det hele kommes i en form Ø ca. 30 cm. og køles ned.
Polentaen skæres i passende stykker, dryppes med god olivenolie og
grilles gylden.
Erdinger Hefe Weizen går fint hertil -både den alm. og 'dunkel'
God appetit.
Ole S
P.S.: Hvis I mener jeres mad er inspirerende, hvad så med at skrive
opskriften? Der er ikke meget inspiration for mig i en overskrift
alene...?!
| |
Morten Lidegaard (15-04-2003)
| Kommentar Fra : Morten Lidegaard |
Dato : 15-04-03 21:47 |
|
Strimler af kalveculotte i stuvede sølvbeder med spaghetti og grøntsager,
samt "ostebrød"...
| |
zcully (15-04-2003)
| Kommentar Fra : zcully |
Dato : 15-04-03 22:03 |
|
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> wrote in message
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
Pitabrød som jeg så kan have resterne af, med på arbejde imorgen
/Zcully
| |
MP Jakobsen (15-04-2003)
| Kommentar Fra : MP Jakobsen |
Dato : 15-04-03 22:06 |
|
Lasagne. Eksperimenterede lidt. Mindre hakket tomat på dåse, mere puré og
mindre kød. Den bliv mere fast og havde væsentligt mere smag end den jeg
plejer at lave. Det er nu meget godt ikke at holde sig til den samme
'opksrift' hver gang.
MP
| |
stinne-rune (15-04-2003)
| Kommentar Fra : stinne-rune |
Dato : 15-04-03 22:30 |
|
Hjemmelavet koldskål med kammerjunkere og jordbær.
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.470 / Virus Database: 268 - Release Date: 08-04-03
| |
HHIST (16-04-2003)
| Kommentar Fra : HHIST |
Dato : 16-04-03 07:49 |
|
Farsbrød med bacon og æblefyld hertil ris grønsager chilisovs og
hvidløgsflutes
Finn
"stinne-rune" <stinne-rune@slet-det-her-mail.tdcadsl.dk> wrote in message
news:3e9c7a00$0$31995$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hjemmelavet koldskål med kammerjunkere og jordbær.
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.470 / Virus Database: 268 - Release Date: 08-04-03
>
>
| |
Padmé Amidala (16-04-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 16-04-03 07:25 |
|
Svinekam stegt i grillen med masser af hvidløg
Hjemmelavet agurksalat
kartofler
og chili/hvidløg dressing
Padmé Amidala
| |
Nette (16-04-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 16-04-03 08:00 |
|
"Martin Andersen" skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
Pastasalat m. skruer, gulerødder og ærter, vendt i lidt olie tilsat
friskhakket hvidløg, salt, peber, oregano.
Pestoflutes
Dertil ovnstegte kyllingestykker til dem, der spiser kød og vegetarbøffer
til dem der ikke gør.
Nette
| |
Renate Jacobsen (16-04-2003)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 16-04-03 08:43 |
|
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
Taco's med salat, agurk, tomat, majs, ærter, ost, hakket oksekød, dressing
og masser af chili. Dertil en god rødvin....
/Renate
| |
Herb (16-04-2003)
| Kommentar Fra : Herb |
Dato : 16-04-03 09:32 |
|
Grønne Tagliatelle al ragu
Hjemmebagt brød med oliventampanade
Citronsorbet m champagne
/Herb
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
Jesper (16-04-2003)
| Kommentar Fra : Jesper |
Dato : 16-04-03 11:02 |
|
Svinemørbradbøffer med svampe/gorgonzola sauce og ris til
"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:NdXma.51$mU6.355@newsb.telia.net...
> æblejuicemarierenet kyllingebryster vendt i paprika, salt og peber med ris
> og choronsovs
>
>
| |
|
|