Janne Nielsen <Janne_Nielsen@email.com> wrote:
> Jeg efterlyser en dip hvor man selv kryddere, i stedet for at købe færdigt
> pulver.
Hej
Lone bruger Ymer som basis.
En anden god base er IMHO fromage frais.
her nogle ideer - smag selv til
fromage frais (ca. 2-3 dl )
2-3 spiseske olivenolie (den finere slags, ikke den du bruger til
stegning)
1 finhakket hårdkogt æg
persille indtil det hele bliver næsten lysegrøn
finthakkede (!!!) chalotteløg
finthakket hvidløg
salt peber
- lad det trække i 2 timer
prøv det hele igen men nu med raps- i stedet for olienolie og dill i
stedet for persille
*******
en til hofterne
2-3 dl creme faiche
1 lille dåse tomatpurre
finhakkede soltørrede tomater
finhakked hvidløg og chalotteløg
rosmarin
oregano
basilikum
salt og sukker i lige dele, peber
******
Du kan sådan set prøve at røre hele din krydderihylde i fromage frais.
Jeg vil nok begynde med et kryderi ad gangen.
Sjovt bliver det f. x. med sød chilli, anis og kanel samt lidt nelliker.
Phantasien kender ingen grænser.
hilsen
Thorfinn