"Jess Møller-Petersen" <jess.moeller@get2net.dk> writes:
> Skal holde noget fest til sommer, og tænkte på helstegt pattegris.
> Har bestilt gris og skaffet en grill der er stor nok.... Men hvordan
> tilbereder man den bedst???
> Hvordan kunne man eventuelt krydder den, og er der noget man hele tinden
> skal holde øje med eller gøre...
Jeg foretrækker den "krydret" med groft salt. Og hvis I så har et par
flasker rødvin i overskud, så hæld lidt over den engang imellem. Den
smager bedre, hvis I steger den over birkegløder end almindelige
grillbriketter og det er en hel del billigere.
Husk at den skal have laaang tid, sådan en fætter. Når den er færdig
på det smalle stykke ved ryggen, og det er den lang tid før skinkerne
er færdige, så dæk det med staniol, så det ikke bliver tørt.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder