"Carina" skrev d. 08-04-03 18:37 dette indlæg :
> Hej gruppe
>
> Jeg har fået en næsten sygelig lyst til pariserbøf. Jeg har ikke
prøvet at
> lave det før, og kan jo sagtens læse mig til tilbehøret.
Hej Carina. Du skal da ha' en pariserbøf.
Sådan gør jeg (Den usunde model):
1 person.
Ingredienser:
250 gr. hakket oksekød
Margarine
1 skive franskbrød
Rå hakket løg
Capers
Rødbeder
Pickles (Den fra "Cervera" er den bedste)
Remoulade
Høvlet peberrod
Æggeblomme
Fremgangsmåde:
Steg 1 skive franskbrød i margarine, så den bliver gylden og sprød. Tag
den af.
Steg kødet formet som en stor hakkebøf. Juster stegetiden efter hvor rød
du vil have den. Anret bøffen på det stegte franskbrød. I en cirkelbue
rundt om bøffen placerer du tilbehøret. I en løgring, som du lægger på
bøffen, lægger du en rå æggeblomme.
Voila - Et herremåltid til damer er skabt.
Fedtprocenten på bøfkødet skal du købe som du kan li' det. Personlig
foretrækker jeg en 6-8 % blanding. Nogle bruger tartar kød, men jeg
synes det smager for lidt.
PS.
Hvis du kommer forbi kroen, gir' jeg en pariser.......
Mvh.
Ram2
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"