Hej
Jeg ser mange nævner vand i forbindelse med bagning af gærbrød. Jeg har et
elektrolux komfur hvori der er en lille vandbeholder tingest til at dampe
ting med i ovnen. Den sidder oppe ved siden af kanpperne. Virker den ligeså
godt som forstøveren, vandbadet og den 1dl i bunden ?
Hvilken model bagesten skal man købe og hvad koster sådan en. Hvor meget
hjælper den og det er vel kun for brød der ikke står i form ( ja sikkert
dumt spørgsmål soory
mvh René
"[2730]Rasmus" <dontspamme@FJERNoncable.dk> skrev i en meddelelse
news:3e952fa3$0$128$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Dampen bevirker at brødet for lov til at hæve en tand mere inden
> gærcellerne
> > dør. Du får derfor en tyndere skorpe, men pga den relativ høje varme
blive
> > skorpen sprød.
>
> Når jeg bager mine surdejsbrød, så sætter jeg bare en lille ildfast fætter
> med vand i, ind i bunden af ovnen. Det giver sprød skorpe i 2 dage
> ihvertfald.
> --
> Mvh
> Rasmus
> dontspamme@FJERNoncable.dk
>
> Husk at fjerne "FJERN" ved reply!
>
>