/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lav Icepresso selv
Fra : Mads


Dato : 04-04-03 08:23

Hejsa.

Jeg smagte den nye Icepresso fra Gevalia i forgårs. Dem kunne jeg godt blive
forfalden til, hvis de ikke var så urimeligt dyre. Det fik mig til at tænke
på om man mon ikke selv kunne lave noget lignende. Jeg kunne læse på dåsen,
at det var baseret på instant coffee.

Nogen idéer?

vh/Mads.



 
 
Klaus Alexander Seis~ (04-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 04-04-03 08:34

Mads skrev:

> Jeg smagte den nye Icepresso fra Gevalia i forgårs.

Hvad er Icepresso? Instant ice coffee? Hvordan tilbereder man det
(mælk/vand/fløde?), og hvilke ingredienser indgår i deklarationen?


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Mads (04-04-2003)
Kommentar
Fra : Mads


Dato : 04-04-03 11:54


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:bdaf6ae9-bd0c-49aa-9a98-b0876d6f0c60@news.szn.dk...

>
> Hvad er Icepresso? Instant ice coffee? Hvordan tilbereder man det
> (mælk/vand/fløde?), og hvilke ingredienser indgår i deklarationen?


http://www.kraftfoodsnordic.com/brands/coffee/gevalia/dbaFile1185.html

Og dermed fik jeg også mit svar på mit eget spørgsmål... to the bat-lab !

/Mads.



Klaus Alexander Seis~ (04-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 04-04-03 12:52

Mads skrev:

>> Hvad er Icepresso?
>
> http://www.kraftfoodsnordic.com/brands/coffee/gevalia/dbaFile1185.html

Tak for oplysningen.

> Og dermed fik jeg også mit svar på mit eget spørgsmål... to the
> bat-lab !

Husk at melde løbende tilbage.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Anders (04-04-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 04-04-03 17:37


"Mads" <madsNOSPAM@nil.dk> skrev i en meddelelse
news:Wpaja.2679$y3.453270@news010.worldonline.dk...
> Hejsa.
>
> Jeg smagte den nye Icepresso fra Gevalia i forgårs. Dem kunne jeg godt
blive
> forfalden til, hvis de ikke var så urimeligt dyre. Det fik mig til at
tænke
> på om man mon ikke selv kunne lave noget lignende. Jeg kunne læse på
dåsen,
> at det var baseret på instant coffee.
>
> Nogen idéer?
>
> vh/Mads.

Her er min opskrift på hjemmelavet iskaffe. Den er på engelsk, da den er
listet på et canadisk kaffe-site:

I made this one up this afternoon because it was just too hot and humid to
have real coffee.

You'll need for one serving:

A pintsize glass
1½ tsp of instant coffee I made this one up this afternoon because it was
just too hot and humid to have real coffee.

You'll need for one serving:

A pintsize glass
1½ tsp of instant coffee ( i know you don't have it in the house, but go get
some )
1 tsp of canesugar
1/4 vanilla pod (preferrably polynesian instead of bourbon)
1 tsp of hazelnut syrup
icecold milk, your favourite
icecubes
water

In the glass, add coffee, sugar, vanilla (the seeds
only) and syrup. Cover with a bit of water.

With one whisk mounted on your mixer, whisk the mixture until it turns into
a dark brown foam.

Add icecubes. Fill up with milk. Stirr. Drink.
I made this one up this afternoon because it was just too hot and humid to
have real coffee.





Klaus Alexander Seis~ (04-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 04-04-03 23:25

Anders wrote:

> You'll need for one serving:

Say, did you come up with this recipe one afternoon because it
was just too hot and humid to have real coffee?


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Kim Grandjean (05-04-2003)
Kommentar
Fra : Kim Grandjean


Dato : 05-04-03 08:42

"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> wrote

> > You'll need for one serving:
>
> Say, did you come up with this recipe one afternoon because it
> was just too hot and humid to have real coffee?

Kongehumor!

Kim



Anders (06-04-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 06-04-03 10:05


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:3f6fe541-41a0-43f0-bbe4-0b0092b1dde1@news.szn.dk...
> Anders wrote:
>
> > You'll need for one serving:
>
> Say, did you come up with this recipe one afternoon because it
> was just too hot and humid to have real coffee?
>
>
> // Klaus
>
> --
> ><> unselfish actions pay back better


Ja, det er ikke sådan, når "copy and paste" pludselig tager magten, og man
ikke får kigget sin besked igennem inden man sender den

Anders - der lavede opskriften en dag det var for fugtigt og varmt til at
drikke rigtig kaffe ))



Mads (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Mads


Dato : 07-04-03 12:01


"Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3e8db4a6$0$52160$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
>
> Her er min opskrift på hjemmelavet iskaffe. Den er på engelsk, da den er
> listet på et canadisk kaffe-site:
>
> I made this one up this afternoon because it was just too hot and humid to
> have real coffee.
>
> You'll need for one serving:
>
> A pintsize glass
> 1½ tsp of instant coffee I made this one up this afternoon because it was
> just too hot and humid to have real coffee.
>
> You'll need for one serving:
>
> A pintsize glass
> 1½ tsp of instant coffee ( i know you don't have it in the house, but go
get
> some )
> 1 tsp of canesugar
> 1/4 vanilla pod (preferrably polynesian instead of bourbon)
> 1 tsp of hazelnut syrup
> icecold milk, your favourite
> icecubes
> water
>
> In the glass, add coffee, sugar, vanilla (the seeds
> only) and syrup. Cover with a bit of water.
>
> With one whisk mounted on your mixer, whisk the mixture until it turns
into
> a dark brown foam.
>
> Add icecubes. Fill up with milk. Stirr. Drink.
> I made this one up this afternoon because it was just too hot and humid to
> have real coffee.
>
>
>
>

Anders, det lyder virkelig lækkert, mine tænder løber allerede i vand.

vh/Mads.



Anders (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 07-04-03 21:38



> >
> > You'll need for one serving:
> >
> > A pintsize glass
> > 1½ tsp of instant coffee ( i know you don't have it in the house, but go
> get
> > some )
> > 1 tsp of canesugar
> > 1/4 vanilla pod (preferrably polynesian instead of bourbon)
> > 1 tsp of hazelnut syrup
> > icecold milk, your favourite
> > icecubes
> > water
> >
> > In the glass, add coffee, sugar, vanilla (the seeds
> > only) and syrup. Cover with a bit of water.
> >
> > With one whisk mounted on your mixer, whisk the mixture until it turns
> into
> > a dark brown foam.
> >
> > Add icecubes. Fill up with milk. Stirr. Drink.
> >
> >
>
> Anders, det lyder virkelig lækkert, mine tænder løber allerede i vand.
>
> vh/Mads.


Tak for det. Det bedste er næsten, at det er så smaddernemt. Og så er der
endelig et formål med frysetørret kaffe
Iskaffen kan selvfølgelig også laves med friskbrygget espresso.......

Anders




Ghita (05-04-2003)
Kommentar
Fra : Ghita


Dato : 05-04-03 11:23

I news:Wpaja.2679$y3.453270@news010.worldonline.dk griflede Mads:
> Hejsa.
>
> Jeg smagte den nye Icepresso fra Gevalia i forgårs. Dem kunne jeg
> godt blive forfalden til, hvis de ikke var så urimeligt dyre. Det fik
> mig til at tænke på om man mon ikke selv kunne lave noget lignende.
> Jeg kunne læse på dåsen, at det var baseret på instant coffee.
>
> Nogen idéer?
>
> vh/Mads.

Når jeg laver iskaffe bruger jeg den mindste bodumstempelkande med 3
gange normalmængde af bønner. Hælder kaffe + 1 dl sukker i litermål og
fylder op med sødmælk til 1 litersmærket.
Stilles i køleskabet for at blive helt kold & drikkes med isklumper i
glasset.
Synes at den bliver bedst når den er lavet dagen før.

--
God bagjul...
Ghita
- Et LILLE juleønske er at se svar under det DU citerer...
TAK


Mads (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Mads


Dato : 07-04-03 12:00


"Ghita" <mammasine@bonbon.net> skrev i en meddelelse
news:b6map7$r82$1@sunsite.dk...
> I news:Wpaja.2679$y3.453270@news010.worldonline.dk griflede Mads:

>
> Når jeg laver iskaffe bruger jeg den mindste bodumstempelkande med 3
> gange normalmængde af bønner. Hælder kaffe + 1 dl sukker i litermål og
> fylder op med sødmælk til 1 litersmærket.
> Stilles i køleskabet for at blive helt kold & drikkes med isklumper i
> glasset.
> Synes at den bliver bedst når den er lavet dagen før.
>
> --
> God bagjul...
> Ghita
> - Et LILLE juleønske er at se svar under det DU citerer...
> TAK
>

Det er vist længe siden det var jul

Ghita, hvor stor er den mindste Bodumstempelkande? Jeg har kun en almindelig
størrelse Bodum.

Venligst,

Mads.



Klaus Alexander Seis~ (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 07-04-03 13:11

Mads skrev:

> hvor stor er den mindste Bodumstempelkande?

Den svarer til ca. 1 tekrusfuld kaffe.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste