"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i
news:lcvb8vgro20ha72sjd42fom4ehp39m9pom@4ax.com
> I efteråret satte jeg for første gang hvidløg i haven. Regnede faktisk
> med, at de var rådnet eller lignende, for jeg så ikke skyggen af noget
> over jorden inden vinteren.
>
> Men næh nej, nu vælter toppene op ad jorden, så der er vel også noget
> underneden
>
> Nysgerrighed drev mig til at smage på toppene. Der er masser af smag -
> noget i retning af kraftig purløg med eftersmag af hvidløg.
>
> Nu er det så, jeg spekulerer på, om ikke man kunne bruge disse toppe
> finthakkede i en naturel smøreost. Har nogen her monstro erfaring med
> at anvende toppene i madlavning?
Smager godt rørt op i en naturel friskost/veldrænet youghurt naturel, med
lidt salt, peber, hvidløg, persille, osv.
Også sundt og lækkert som grønt drys på rugbrødsmaden. (Spegepølse med
klippet hvidløgstoppe smager nam-nam :)
Tina