/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Knap gennemstegt kylling
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 23-02-03 21:29

Hej

I dag har jeg stegt 3 kyllinger. To i en gryde og den sidste i en
anden. De blev sat over klokken 0830 og simrede til klokken 1230,
efter at have været tøet op i køleskab knap et døgn. Den enlige var
rigtig mør og færdig, men de to andre hang lidt godt sammen. Jeg
serverede dem, men nu da jeg ville pille resterne fra hinanden, så jeg
at den stadig var rød inde ved benene. Hvis jeg havde set det, havde
jeg ikke serveret kyllingen, men det gjorde jeg desværre. De to lår
der var mest røde lå tilbage og var slet ikke nået på bordet.

Er der nogen der kan fortælle mig hvor nervøs jeg skal være? Hvor lang
tid går der, før jeg kan være sikker på, at der ikke er nogen der
bliver syge?

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

 
 
Bangsbo (23-02-2003)
Kommentar
Fra : Bangsbo


Dato : 23-02-03 22:26


Hej Trine ...

Din historie virker på det nærmeste umulig med min
erfaring - om de så havde vejet 1½ Kg. pr styk så
lyder det underligt - med mindre det du ser slet ikke
er blod men blot kan minde om det ...

Jeg grydesteger da ofte kyllinge Overlår som også
du i en gryde på gammeldaws facon og der kan en
rød farve opstå ved benene men ikke som blod ...

Efter 4 timer burde det være nødvendigt at tage
kyllinger op med en hulske ...

Jeg tror ikke du skal være nervøs ...

Med venlig hilsen
Kokken - Keld



Ukendt (23-02-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 23-02-03 23:48


"Bangsbo" <kg@lite.dk> wrote in message
news:b3be8i$1kcd1r$1@ID-162322.news.dfncis.de...
>
> Hej Trine ...
>
> Din historie virker på det nærmeste umulig med min
> erfaring - om de så havde vejet 1½ Kg. pr styk så
> lyder det underligt - med mindre det du ser slet ikke
> er blod men blot kan minde om det ...
>
> Jeg grydesteger da ofte kyllinge Overlår som også
> du i en gryde på gammeldaws facon og der kan en
> rød farve opstå ved benene men ikke som blod ...
>
> Efter 4 timer burde det være nødvendigt at tage
> kyllinger op med en hulske ...
>
> Jeg tror ikke du skal være nervøs ...
>
> Med venlig hilsen
> Kokken - Keld
>
Ingen grund til nervøsitet....
Med frosne kyllinger er ikke nogen fare for camphylobacter, og salmonellaen
er generelt på retur....og endelig hjælper din bekymring ikke det mindste på
udfaldet for de implicerede....

H



Inger Pedersen (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 24-02-03 08:17


"Bangsbo" <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg grydesteger da ofte kyllinge Overlår som også
> du i en gryde på gammeldaws facon og der kan en
> rød farve opstå ved benene men ikke som blod ...
>

> Jeg tror ikke du skal være nervøs ...

Enig.
Tag det roligt.
Jeg har engang set forklaringen på den røde farve, der kan være ved benene:
så vidt jeg husker, har det noget med moderne slagtemetoder at gøre.
Det kan se træls ud, men er ikke på nogen måde sundhedsfarligt.

Hilsen Inger



Jan Bøgh (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 24-02-03 18:29

"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uheaud9mh.fsf@trinekc.dk...

> Er der nogen der kan fortælle mig hvor nervøs jeg skal være? Hvor lang
> tid går der, før jeg kan være sikker på, at der ikke er nogen der
> bliver syge?

Det bliver du aldrig.
F.eks. har jeg en kollega, der lige har sygemeldt sig.

vh
Jan



[w e b w o m a n] (24-02-2003)
Kommentar
Fra : [w e b w o m a n]


Dato : 24-02-03 21:21

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
news:3e5a54d3$0$151$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...

> F.eks. har jeg en kollega, der lige har sygemeldt sig.

Og med tiden skal der såmænd også nok være nogle af gæsterne, der falder
døde om *S*

Mvh. Lisbeth



Hauge (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 24-02-03 21:33

Hejsa

"[w e b w o m a n]" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> wrote in message
news:3e5a7e71$0$1738$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Og med tiden skal der såmænd også nok være nogle af gæsterne, der falder
> døde om *S*

Ja de forbandede kyllinger

Mvh hauge



Trine Kornum Christi~ (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 24-02-03 21:32

"[w e b w o m a n]" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> writes:

> "Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
> news:3e5a54d3$0$151$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> > F.eks. har jeg en kollega, der lige har sygemeldt sig.
>
> Og med tiden skal der såmænd også nok være nogle af gæsterne, der falder
> døde om *S*

Det tror jeg på. Jeg håber bare det varer længe. Ældste var 29 og
yngste 9 måneder. :)

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177556
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408862
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste