On Mon, 12 Mar 2001 17:54:01 +0100, Albert wrote:
>Fik idag fra studiedata :
> 1 tube sølv pasta
> 1 stk papst køler
> 1 stk kobberplade
>
>
>Nå lad os så se hvad vi kan gøre ved temperaturen. Udgangspunktet er 55
>grader i tomgang på en Duron 850 (kører 876/133)
>
>Køler - rundet 65 i løbet af 10 sekunder, og så turde jeg ikke mere
>(studiedata - husk jeg ar 14 dages returret
>
>Pasta - faldt til 52-53 grader. Nå jah - lidt har da også noget at sige.
>Det skal siges at den i første omgang steg til 58, men da jeg puttede et
>tykkere lag på, faldt den. Jeg havde ellers hørt at det skulle man ikke...
>
>Kobberplade. Spørg ikke hvorfor - ihvertilfælde ikke hvad jeg havde
>forventet - den blev blot købt for at skåne processeren. Temp : 41 grader
>!!!!!!!!!!
>
>Vi hæver til (966/138) - 45 grader (stadig ved 1,66vcore). Se DET er sgu
>da en sommerhistorie - og den koster jo nærmest ingenting sådan en dims
Jeg synes alle de eksperimentelle data -- specielt at mere pasta var bedre
end lidt pasta -- taler for at din køler sad skævt og at "dimsen" fik rettet
op på det.
Venlig hilsen
Henrik Dissing