zcully skrev:
>Hejsa
>
>Når jeg laver tærter (grønsags) køber jeg næsten altid Maizenas tærtedej
>til at lave bunden. Idag da jeg var nede og købe var der kommet en ny.
>Tærtedej med grahamsmel!!
>Hvad gør grahamsmel af forskel?
Kender ikke til Maizenas tærtedej, men mere til Monas tærtedej (Mona
er min kone
Hun bruger som regel grahamsmel og det giver en dejlig kraftig smag og
giver en grov dej. Så hvis du ikke kan smage forskel tyder det på at
de nævnte maizena-produkter måske ikke er særligt gode - er ikke helt
klar over om du _har_ prøvet Maizenas grahamsdej, eller du lige skal
samle mod
)
Jeg elsker i hvert fald hjemmelavede grønsagstærter med grahamsmel
mvh
Jørgen Linde Sørensen
--
(min mailadresse ER gyldig som anført
- i hvert fald da dette indlæg blev postet