/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
mazarinkage
Fra : Pia


Dato : 24-10-02 13:28

Hejsa

Lige pludseligt fik jeg bare helt vildt lyst til et stykke mazarinkage...men
desvaerre er der langt fra England til en god dansk bager. Er der nogen,
der har en god opskrift???

Pia



 
 
Zippedyr (24-10-2002)
Kommentar
Fra : Zippedyr


Dato : 24-10-02 14:12

Hej.

Rigtig god fornøjelse!
Mazarinkage

Dej: 200 g margarine,
250 g flormelis,
4 æg,
250 g marcipan eller konfektmasse,
100 g kartoffelmel,
125 g hvedemel,
1 tsk. Friis bagepulver.

Pynt: chokoladeglasur, sølvkugler eller kandiserede violer.
Rørt dej: margarinen røres blød. Sigtet flormelis tilsættes.
Marcipanmassen røres blød med æggeblommerne og røres derefter i
margarine- og sukkerblandingen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver
sigtes sammen og tilsættes. De stiftpiskede æggehvider blandes
forsigtigt i dejen til sidst. Dejen hældes i en smurt 1 1/2 l
sandkageform. Stilles i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185 grader.
Kagen glaseres varm, og i den fugtige glasur lægges sølvkugler eller
violer.

"Pia" skrev d. 24-10-02 13:28 dette indlæg :
> Hejsa
>
> Lige pludseligt fik jeg bare helt vildt lyst til et stykke
mazarinkage...men
> desvaerre er der langt fra England til en god dansk bager. Er der
nogen,
> der har en god opskrift???
>
> Pia
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Pia (24-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 24-10-02 14:35


"Zippedyr" <Zippedyr.news@kandu.dk> wrote in message
news:KaSt9.174586$Qk5.6006599@news010.worldonline.dk...
> Hej.
>
> Rigtig god fornøjelse!
> Mazarinkage
>
> Dej: 200 g margarine,
> 250 g flormelis,
> 4 æg,
> 250 g marcipan eller konfektmasse,
> 100 g kartoffelmel,
> 125 g hvedemel,
> 1 tsk. Friis bagepulver.
>
> Pynt: chokoladeglasur, sølvkugler eller kandiserede violer.
> Rørt dej: margarinen røres blød. Sigtet flormelis tilsættes.
> Marcipanmassen røres blød med æggeblommerne og røres derefter i
> margarine- og sukkerblandingen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver
> sigtes sammen og tilsættes. De stiftpiskede æggehvider blandes
> forsigtigt i dejen til sidst. Dejen hældes i en smurt 1 1/2 l
> sandkageform. Stilles i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185 grader.
> Kagen glaseres varm, og i den fugtige glasur lægges sølvkugler eller
> violer.
>

Tak skal du have. Lyder mums. Jeg vil lige checke een ting...du siger
Friis bagepulver...er det blot et maerke? Kan jeg bruge hvilken som helst
slags bagepulver?

Knus

Pia



Zippedyr (24-10-2002)
Kommentar
Fra : Zippedyr


Dato : 24-10-02 16:16

Hej Pia.

Jeg har klippet opskriften fra Tørfslevs "den blå bagebog", og Friis er
uden tvivl bare et bestemt mærke af bagepulver. De bruger også, såvidt
jeg husker, Friis husblas.

Jeg har bagt kagen med det bagepulver, jeg nu engang havde, og den blev
udmærket.

Hilsen"Pia" skrev d. 24-10-02 14:35 dette indlæg :
>
> "Zippedyr" <Zippedyr.news@kandu.dk> wrote in message
> news:KaSt9.174586$Qk5.6006599@news010.worldonline.dk...
> > Hej.
> >
> > Rigtig god fornøjelse!
> > Mazarinkage
> >
> > Dej: 200 g margarine,
> > 250 g flormelis,
> > 4 æg,
> > 250 g marcipan eller konfektmasse,
> > 100 g kartoffelmel,
> > 125 g hvedemel,
> > 1 tsk. Friis bagepulver.
> >
> > Pynt: chokoladeglasur, sølvkugler eller kandiserede violer.
> > Rørt dej: margarinen røres blød. Sigtet flormelis tilsættes.
> > Marcipanmassen røres blød med æggeblommerne og røres derefter i
> > margarine- og sukkerblandingen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver
> > sigtes sammen og tilsættes. De stiftpiskede æggehvider blandes
> > forsigtigt i dejen til sidst. Dejen hældes i en smurt 1 1/2 l
> > sandkageform. Stilles i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185
grader.
> > Kagen glaseres varm, og i den fugtige glasur lægges sølvkugler eller
> > violer.
> >
>
> Tak skal du have. Lyder mums. Jeg vil lige checke een ting...du
siger
> Friis bagepulver...er det blot et maerke? Kan jeg bruge hvilken som
helst
> slags bagepulver?
>
> Knus
>
> Pia
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Pia (24-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 24-10-02 16:52


"Zippedyr" <Zippedyr.news@kandu.dk> wrote in message
news:d%Tt9.174933$Qk5.6017264@news010.worldonline.dk...
> Hej Pia.
>
> Jeg har klippet opskriften fra Tørfslevs "den blå bagebog", og Friis er
> uden tvivl bare et bestemt mærke af bagepulver. De bruger også, såvidt
> jeg husker, Friis husblas.
>
> Jeg har bagt kagen med det bagepulver, jeg nu engang havde, og den blev
> udmærket.
>
Tak, det proever jeg :)

Knus

Pia



Svend Emil (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Svend Emil


Dato : 26-10-02 17:09

> Tak, det proever jeg :)

Jeg bagte kagen her i eftermiddags, og jeg kan sige at den er rigtig god.
Virkelig et hit i familien
--
--- Svend Emil (o: ---



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste