Tak for de gode forslag. Det prøver jeg.
"Krabsen" <news@krabsen.dk> wrote in message news:ap4giv$r0b$1@sunsite.dk...
> Andet forslag:
> Sauvignon Blanc (undslyld stavemetoden, hvis den er forkert) har ofte
lidt
> mere syre og spændstighed end Chardonnay.
> Find en fra Australien/NZ eller Nordamerik (hvor de ofte sælges ofte under
> navnet Fume Blanc).
>
> mvh
> Krabsen
>
>
>
> "Jan Bøgh" <jan@boegh._X_net> skrev i en meddelelse
> news:3db572b4$0$34810$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > "Lars Pedersen" <up@yours.com> wrote in message
> > news:1035285129.55108@kalvebod.groenjord.dk...
> > > Efterårsvejret har inspireret mig til at lave en hønsekødssuppe for
> nogle
> > > gæster, men spørgsmålet slår mig; Hvad drikker man til suppe? Da vel
> ikke
> > > sherry som i 90-års fødselsdagen?
> >
> > Jo, en Sherry Fino er klassisk til suppe. Men f.eks. en kraftig
Chardonay
> > (typisk fra oversøiske vinlande) vil også kunne bruges. Evt. en
> > Gewürtstraminer fra Alsace. Jeg vil nok droppe rødvin - men skulle det
> være
> > ville det blive en let kølig Dolcetto d'Alba (svær at finde) eller
> lignende.
> >
> > vh
> > Jan
> >
> >
>
>