"Anders Nielsen" wrote in message
> Hej
>
> Jeg søger lidt erfaringer og information om brugen af en riskoger.
>
> Noget der taler for at bruge sådan en?
>
> Noget der taler imod?
>
> Der er ofte beskrevet forskellige kogetider på ris alt efter hvilken sort
> det er. Er det noget en riskoger kan tage højde for?
>
> Og... er den god til at lave ris til sushi?
>
> Mvh
>
> Anders
>
´
Hejsa Anders.
Nu er jeg ikke den store kulinariske ekspert (nogle ville måske kalde mig
madlavningsmongol.......undskyld, mente naturligvis madlavningsudfordret!),
så jeg kan nok ikke hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Vil blot nævne, at
vi er afsindigt glade for vores riskoger; risen bliver rigtig rigtig lækker,
uanset hvilken slags vi bruger, og så behøver vi ikke at bruge den ene af
vores ialt 2 kogeplader på at koge ris. Jeg har også prøvet at lave krydrede
ris i den; jeg svitsede bare løg, chili og hvad der ellers skulle i på
panden først - svitsede så risen med et par minutter og hældte hele
herligheden i riskogeren sammen med kyllingekraft og sim sala bam: ½ time
senere var der det lækreste tilbehør til vores indiske lammeret!
Så jeg vil da klart anbefale at købe en riskoger.
Mvh. Line