|
| Fuglekirsebær Fra : Preben Riis Sørensen |
Dato : 06-10-02 22:40 |
|
Guflede lige nogle godt modne fuglekirsebær i mig, da vi var på svampetur.
Vænnede mig hurtigt til den bitre eftersmag. Nu kan jeg faktisk ret godt
lide dem. Duer de til saft? Fik så ideen at tygge stenene, hvilket er let.
Det gav den fineste mandelsmag, sammen med det søde. Men da jeg ikke kender
giftigheden holdt jeg inde. ER det giftigt?
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk
| |
juletrae@post4.tele.~ (06-10-2002)
| Kommentar Fra : juletrae@post4.tele.~ |
Dato : 06-10-02 23:30 |
|
I artiklen <3da0ad7d$0$91403$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk>,
skrev Preben Riis Sørensen <preben@esenet.dk>:
> Guflede lige nogle godt modne fuglekirsebær i mig, da vi var på svampetur.
> Vænnede mig hurtigt til den bitre eftersmag. Nu kan jeg faktisk ret godt
> lide dem. Duer de til saft? Fik så ideen at tygge stenene, hvilket er let.
> Det gav den fineste mandelsmag, sammen med det søde. Men da jeg ikke kender
> giftigheden holdt jeg inde. ER det giftigt?
Ja, de smager virkelig godt og de duer til saft og syltetøj. Mig og hunden
har delt mange kirsebær- og blommesten, dem til mig selv knækkede jeg med en
nøddeknækker, dem til hunden sørgede den selv for. Vi bruger også at komme
knækkede kerner i blommemarmelade. De er giftige til en vis grad, de
indeholder lidt blåsyre, men vi har ikke taget skade taget skade af det endnu.
--
Helge.
| |
|
|