/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrifter til en bagemaskine
Fra : mdo


Dato : 02-10-02 13:28

Hej,

Er det nogen som har nogle gode opskrifter til en bagemaskine ?
Og evt. erfaringer indenfor dette område ?

/MDO

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
LowLifeDK (02-10-2002)
Kommentar
Fra : LowLifeDK


Dato : 02-10-02 20:09

> Er det nogen som har nogle gode opskrifter til en bagemaskine ?
> Og evt. erfaringer indenfor dette område ?

Yepper,- jeg har også en bagemaskine, hun hedder Pia. Når hun vågner, vil
jeg bede hende svare på dit indlæg.

Hygge

Low



Nette (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-10-02 23:35


"mdo"wrote
> Er det nogen som har nogle gode opskrifter til en bagemaskine ?
> Og evt. erfaringer indenfor dette område ?

Jeg har prøvet det et par gange. Har eksperimenteret lidt, men jeg kan
simpelthen ikke finde fordelen ved sådan en maskine.

Opskrifterne du bruger, er vel bare almindelige opskrifter??

Nette



Rene' Hjorth (03-10-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 03-10-02 14:09

[Nette | Thu, 3 Oct 2002 00:34:37 +0200]

>Jeg har prøvet det et par gange. Har eksperimenteret lidt, men jeg kan
>simpelthen ikke finde fordelen ved sådan en maskine.

Jeg har fundet én fordel. Udover det smarte I at den kan times til at
have brødet færdigt på et bestemt tidspunkt (om morgenen).

I en bagemaskine bliver brødet æltet *ordentligt* så du får en fyldigere
smag, et luftigt brød og en sej krumme.

Selvfølgelig kan du få et lige så godt brød ved håndæltningen, men er du
gal hvor det er hårdt arbejde, at selv bruge minimum ½ time på
håndæltning :)

Det er nemlig hvad jeg bruger min bage maskinetil, og den dag den ikke
kan mere - bliver den erstattet af en æltemaskine.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Nette (03-10-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 03-10-02 21:29


"Rene' Hjorth" wrote

> Jeg har fundet én fordel. Udover det smarte I at den kan times til at
> have brødet færdigt på et bestemt tidspunkt (om morgenen).

Synes jeg ikke er "smart". Jeg skal alligevel først have sat kaffe over, i
bad og have lov til at vågne op, inden jeg kan spise noget*G*

> I en bagemaskine bliver brødet æltet *ordentligt* så du får en fyldigere
> smag, et luftigt brød og en sej krumme.

Ja, ok, det er så rigtigt. Den ælter bedre.
Men jeg har det lidt med den slags, ligesom med foodprocessoren der kom frem
for efterhånden mange år siden: Det giver ekstra opvask

> Selvfølgelig kan du få et lige så godt brød ved håndæltningen, men er du
> gal hvor det er hårdt arbejde, at selv bruge minimum ½ time på
> håndæltning :)

Og mig der slet ikke ældter min dej, men som synes den smager glimrende
alligevel*G*

> Det er nemlig hvad jeg bruger min bage maskinetil, og den dag den ikke
> kan mere - bliver den erstattet af en æltemaskine.

Ok, så sørg endelig for at købe en ordentligt een.
Jeg har også altid gerne villet have en "Bjørn" herhjemme, men det kniber
med pladsen

Nette




Rene' Hjorth (04-10-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 04-10-02 21:02

[Nette | Thu, 3 Oct 2002 22:28:49 +0200]

>Synes jeg ikke er "smart". Jeg skal alligevel først have sat kaffe over, i
>bad og have lov til at vågne op, inden jeg kan spise noget*G*

Ahh, så ser du ikke det smarte :) På denne måde kan jeg, når vi har
gæster, også vente med at stå op i sidste øjeblik.

I virkeligheden bruger jeg den jo heller ikke, mine gæster er lnagt mere
lykkelig over nogle gode italienske boller den har æltet aften forinden,
der har stået natten over i svaleafdelingen i mit køleskab i hævet, og
derefter blevet bagt af min morgenfriske kæreste :)

>Ja, ok, det er så rigtigt. Den ælter bedre.
>Men jeg har det lidt med den slags, ligesom med foodprocessoren der kom frem
>for efterhånden mange år siden: Det giver ekstra opvask

Min foodprocessor er simpelthen det vigtigeste redskab i mit køkken! En
mørdej tager ca. 1 minut og en crumble tager 30 sekunder - intet andet
kan hjælpe mig SÅ godt.

>Og mig der slet ikke ældter min dej, men som synes den smager glimrende
>alligevel*G*

Well, jeg må indrømme at jeg ER en uhelbredelig perfectionist, når det
kommer til brød!

>Ok, så sørg endelig for at købe en ordentligt een.

Just did - den største der var at få...

Lidt ligesom hvis man har en gammel hund der er lidt træt, kan man give
den en god lang alderdom ved at købe en ung hvalp den kan gå og opdrage
på :)

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Nette (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 06-10-02 01:02


"Rene' Hjorth" wrote

> I virkeligheden bruger jeg den jo heller ikke, mine gæster er lnagt mere
> lykkelig over nogle gode italienske boller den har æltet aften forinden,
> der har stået natten over i svaleafdelingen i mit køleskab i hævet, og
> derefter blevet bagt af min morgenfriske kæreste :)

Kan jeg låne din kæreste et par weekender? *G*
Langtidshævning giver også en bedre smag, og specielt hvis det er rasket i
et svaleskab. Har desværre kun køleskab her

> Min foodprocessor er simpelthen det vigtigeste redskab i mit køkken! En
> mørdej tager ca. 1 minut og en crumble tager 30 sekunder - intet andet
> kan hjælpe mig SÅ godt.

Kan nu godt ælte en mørdej på et par minutter og så spare den opvask*G*

> Well, jeg må indrømme at jeg ER en uhelbredelig perfectionist, når det
> kommer til brød!

Tro mig, det er jeg også.... Er man simpelthen nød til at være, hvis man vil
gøre sig gældende indenfor bagerfaget*G*

> Just did - den største der var at få...

Hvad mærke? Sådan...af ren nysgerrighed???

> Lidt ligesom hvis man har en gammel hund der er lidt træt, kan man give
> den en god lang alderdom ved at købe en ung hvalp den kan gå og opdrage
> på :)

*LOL* og så står de og kører samtidig..Jeg kan lige se det for mig*GG*

Nette



Rene' Hjorth (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 06-10-02 22:28

[Nette | Sun, 6 Oct 2002 02:01:51 +0200]

>Kan jeg låne din kæreste et par weekender? *G*

Ikke tale om :) Men basalt set, kan han jo sagtens overkomme det; jeg
har sat ovnen til at tænde på det rette tidspunkt, så han skal bare stå
op, sætte pladen i ovnen og tage den ud ca. 20 minutter senere.

>Langtidshævning giver også en bedre smag, og specielt hvis det er rasket i
>et svaleskab. Har desværre kun køleskab her

Well, du må have et koldt værelse i huset, hvor der ikke er tændt for
varmem, og i ca. ½ af året er temperaturen dér perfekt for koldhævning
af boller og brød?

>Kan nu godt ælte en mørdej på et par minutter og så spare den opvask*G*

Jamen, umindelige mængder af småkager til jul, joeh :)

>> Well, jeg må indrømme at jeg ER en uhelbredelig perfectionist, når det
>> kommer til brød!
>Tro mig, det er jeg også.... Er man simpelthen nød til at være, hvis man vil
>gøre sig gældende indenfor bagerfaget*G*

Ikke for at være perfid... men, jeg kender et par bagere der forlængst
har droppet at være perfektionist og blot bruger den færdige brødblandig
deres leverandør foreslår :(

>> Just did - den største der var at få...
>Hvad mærke? Sådan...af ren nysgerrighed???

Bosch (Concept 7000) - min meget trofaste foodprocessor var en Bosch, og
jeg skulle bruge et "dyr" med den største skål, og denne er 7 liter,
såeh...

>*LOL* og så står de og kører samtidig..Jeg kan lige se det for mig*GG*

Jamen, det GØR de da. Den lille knuser hørfrø m.m. og giver videre til
den store der så laver brød m.m. :)

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Henrik Veber Madsen (03-10-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Veber Madsen


Dato : 03-10-02 09:58

mdo skrev:

> Er det nogen som har nogle gode opskrifter til en bagemaskine ?
> Og evt. erfaringer indenfor dette område ?

Danish Deli Food har en stak opskrifter:
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recipes.asp?pid=10

hvm


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177508
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408575
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste