/
Forside
/
Interesser
/
Helbred
/
Slankekure
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#
Navn
Point
1
henningbo..
2235
2
ans
1415
3
vaxen
1300
4
dova
889
5
miritdk
860
6
disken
790
7
Mordex
720
8
Nordsted1
649
9
Jernladyen
626
10
briani
560
Rørsukker
Fra :
Margit & Sv. Aa. Jen~
Dato :
24-02-01 13:35
Er der nogen her, der ved, hvorfor der tit står rørsukker i stedet for alm
sukker i opskrifterne. Er det sundere eller hvad? Og kan man bare bruge alm.
sukker i stedet for?
Hilsen Margit
Maria Frederiksen (
24-02-2001
)
Kommentar
Fra :
Maria Frederiksen
Dato :
24-02-01 14:44
> Er der nogen her, der ved, hvorfor der tit står rørsukker i stedet for alm
> sukker i opskrifterne. Er det sundere eller hvad? Og kan man bare bruge
alm.
> sukker i stedet for?
Der er flere urenheder i rørsukker og smagen er lidt anderledes - lidt over
i puddersukker. Du kan sagtens bruge almindelig sukker eller 1/4
puddersukker og resten almindelig sukker. Det er meget billigere og gør
ingen forskel i kager.
Mvh Maria
Margit & Sv. Aa. Jen~ (
24-02-2001
)
Kommentar
Fra :
Margit & Sv. Aa. Jen~
Dato :
24-02-01 16:42
Tak for dit svar. Mine fastelavnsboller var lidt "tamme" i smagen. Jeg
brugte
alm. sukker i stedet for rørsukker. Det er nok derfor. Jeg prøver med lidt
puddersukker næste gang.
Hilsen Margit
> Der er flere urenheder i rørsukker og smagen er lidt anderledes - lidt
over
> i puddersukker. Du kan sagtens bruge almindelig sukker eller 1/4
> puddersukker og resten almindelig sukker. Det er meget billigere og gør
> ingen forskel i kager.
>
> Mvh Maria
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Helbred
Slankekure
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.