/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksehalesuppe
Fra : Søren


Dato : 24-02-01 10:09

Hej
Så er den gal igen.
Jeg skal lave oksehalesuppe til i aften, men har smidt opskriften væk.
Er der nogen her der ligger inde med en god opskrift?
På forhånd tak
Søren



 
 
Bangsbo (24-02-2001)
Kommentar
Fra : Bangsbo


Dato : 24-02-01 11:00


Hej Søren ...

Det er lige i 11 time ....

Oksehale suppe .....

Til 6 personer ser min opskrift sådan ud :

1 Oksehale ca. 1 Kg.
30 gr. svinefedt
1 løg
Et bundt suppeurter
1½ l. Vand
2½ dl. Hvidvin
Et par laurbærblade
Lidt hele peberkorn og lidt enebær
40 gr. smør / margarine
40 gr. mel
100 gr. friske champignonce
1 tsk. tomatpure
1 tsk. paprika
og evt. lidt eller madeira

Del halen i ledene brun dem grundigt i en gryde i
ca. 15 min.

Pil løget og skær det i kvarter - rens suppeurterne
og skær dem i små stykker.

Kom løg - urter og Laurbærblade ned til halerne
og lad det svitse med yderligere 5 min.

Hæld vand og hvidvin ved - peberkorn og enebær
lad suppen koge i ca. 3 timer til halerne er møre.

Tag oksehalerne op af suppen og pil kødet fra
skær det i mindre stykker .... sigt suppen

Brun smørret i en gryde - tilsæt melet og svits det
til det er brunt tilsæt suppen og lad det koge godt
igennem ca. 5 min.

Gør de friske champignonce i stand skær dem i
skiver og kom dem i suppen lad dem koge med
et par min ....

tilsæt nu tomatpure og smag til med paprika og
salt - evt. Madeira .

Til sidst tilsættes kødet til suppen som koges op
så kødet bliver varmt ....

Held og lykke selv om det er i 11. time ....

Med venlig hilsen
Bangsbo





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste