"Linda Sørensen" wrote:
>
> Køb de tynde lagkagebunder (3 stk)
> Dr oeckters kagecreme, vanilie som blandes med kold skummetmælk
> Frugt (evt. frosen) strøet med sukker el. en erstatning
> knuste makroner
> evt lidt mørk chokolade
>
Ok, hvis vi er i den boldgade, så har jeg da noget fyld der også er
sukkerfri
Stadigvæk det med bundene. Fyldet kan så laves af FromageFrais og
frossen frugt (eller bare frisk frugt).
Det er et lille trick med FromageFraisen. La den væden dryppe af i et
kaffefilter (eller et anden form for filter, der lade væden komme
igennem men mælkedelen tilbage. Et tætvævet viskestykke skulle også
kunne klare tricket), så får FromageFraisen en flødeagtig konsisdens.
Bland sødemiddel (fx Føtex' flydende SØD) og vanilieessens i den
vædefattige FromageFrais.
Del frugten med en kniv (ved frossen frugt: køkkenmaskine (jeg bruger
stavblenderens "hakke"-del).
Bland nu frugten ned i FromageFraisen. Nu har man (afhængig af hvor
hurtig man er og hvad man bruger af frugt) en softice-blanding eller
kold yoghurt.
Sammensæt nu lagkagen efter smag og behag.
--
Med venlig hilsen Carsten Riis
Vær med til at redde liv ca. 4 gange om året
http://www.bloddonor.dk