|
| Hvad så, multe? Fra : Torben Abilgaard |
Dato : 14-09-02 16:03 |
|
Opgav at få de tilsyneladende vegetariske multer til at tage krogen og
hoppede i vandet med pedaler, maske og spyd. Det gav efter bare fem minutter
en vildbasse på lidt over tre kilo.
Jeg har været på nakken af dem i årevis, uden andet resultat end lidt
tumult, så nu hvor der endelig er succes, er jeg faktisk i tvivl om hvad jeg
stiller op med det skællede væsen.
Er den nem at filettere, skal jeg bare flække den og smide den på grillen
eller hur?
Jeg HAR været på nettet uden at finde noget interessant. Erfaringer
efterlyses. Ikke links.
vh/Torben
| |
John Frahm (14-09-2002)
| Kommentar Fra : John Frahm |
Dato : 14-09-02 18:42 |
|
Jeg har været i restaurationsbranchen i en del år (dog ikke mere). En
fremragende måde at tilberede multe på er at filettere den men behold
endelig skindet på filetten.
Derefter kan du stege den på pande eller endnu bedre hvis du har en pande
med grill-riller så grill dyret på skindsiden.
Det giver et flot look - og smager himmelsk. Du kan også smide den på
havegrillen.
Den er ret nem at filettere - det er næsten ren kød.
Det er efter min mening en af de bedste spisefisk her til lands. Bon apetit!
John
"Torben Abilgaard" <Torben.Abilgaard@bt.dk> skrev i en meddelelse
news:3d834fb3$0$10684$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> Opgav at få de tilsyneladende vegetariske multer til at tage krogen og
> hoppede i vandet med pedaler, maske og spyd. Det gav efter bare fem
minutter
> en vildbasse på lidt over tre kilo.
>
> Jeg har været på nakken af dem i årevis, uden andet resultat end lidt
> tumult, så nu hvor der endelig er succes, er jeg faktisk i tvivl om hvad
jeg
> stiller op med det skællede væsen.
>
> Er den nem at filettere, skal jeg bare flække den og smide den på grillen
> eller hur?
>
> Jeg HAR været på nettet uden at finde noget interessant. Erfaringer
> efterlyses. Ikke links.
>
> vh/Torben
>
>
| |
Rasmus Hayseed (16-09-2002)
| Kommentar Fra : Rasmus Hayseed |
Dato : 16-09-02 20:40 |
| | |
Torben Abildgaard (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Torben Abildgaard |
Dato : 17-09-02 00:26 |
|
Takker for hjælpen - og nej, det er sguda ikke snyd :) Det er en
kontaktsport, der kræver ligesåmeget lumsk beregnen som at lande
yndlingsfluen så den driver ned foran snotten på offeret. Jeg
smuldrede sågu et stykke brød fra hånden for at de bedre skulle
kunne lide - om ikke andet så lugten af - mig. Men grejet er helt
sikkert mere tarveligt end det, Lakselogeformanden knækkede over
knæet oppe på broen . . .
--
|
[OO]
<>' Torben
"Torben Abilgaard" <Torben.Abilgaard@bt.dk> skrev i en meddelelse
news:3d834fb3$0$10684$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> Opgav at få de tilsyneladende vegetariske multer til at tage
krogen og
> hoppede i vandet med pedaler, maske og spyd. Det gav efter bare
fem minutter
> en vildbasse på lidt over tre kilo.
>
> Jeg har været på nakken af dem i årevis, uden andet resultat end
lidt
> tumult, så nu hvor der endelig er succes, er jeg faktisk i tvivl
om hvad jeg
> stiller op med det skællede væsen.
>
> Er den nem at filettere, skal jeg bare flække den og smide den
på grillen
> eller hur?
>
> Jeg HAR været på nettet uden at finde noget interessant.
Erfaringer
> efterlyses. Ikke links.
>
> vh/Torben
>
>
| |
|
|