/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Ost...
Fra : Inger


Dato : 10-09-02 13:19

Hej NG

Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en ost
førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til lasagne
eller pizza...

Knuz Inger



 
 
Mette Schmidt (10-09-2002)
Kommentar
Fra : Mette Schmidt


Dato : 10-09-02 19:12

> Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en ost
> førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til lasagne
> eller pizza...

Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)

Mvh Mette

Inger (11-09-2002)
Kommentar
Fra : Inger


Dato : 11-09-02 09:30


"Mette Schmidt" <news@monkeyspecies.dk> skrev i en meddelelse
news:20020910201220.3c708f1f.news@monkeyspecies.dk...
> > Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en
ost
> > førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til
lasagne
> > eller pizza...
>
> Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
>
> Mvh Mette

Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?



Nette (11-09-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 11-09-02 10:12


"Inger" <inger@ilddrage.dk>
> > Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
> >
> > Mvh Mette
>
> Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?

Jeg bruger Cheasys 9%. Det tager lidt længere tid, og bliver lidt mere
gummiagtig, men det er et meget fint alternativ for mig....

Nette



Inger (11-09-2002)
Kommentar
Fra : Inger


Dato : 11-09-02 15:58

Tak for svarene...
"Nette" <nette98get2net@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3d7f08e6$0$11435$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Inger" <inger@ilddrage.dk>
> > > Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
> > >
> > > Mvh Mette
> >
> > Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?
>
> Jeg bruger Cheasys 9%. Det tager lidt længere tid, og bliver lidt mere
> gummiagtig, men det er et meget fint alternativ for mig....
>
> Nette
>
>



Mette Schmidt (11-09-2002)
Kommentar
Fra : Mette Schmidt


Dato : 11-09-02 22:31

> Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?

Hvor lavt fedtindhold vil du ned på?

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste