/
Forside
/
Interesser
/
Helbred
/
Slankekure
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#
Navn
Point
1
henningbo..
2235
2
ans
1415
3
vaxen
1300
4
dova
889
5
miritdk
860
6
disken
790
7
Mordex
720
8
Nordsted1
649
9
Jernladyen
626
10
briani
560
Ost...
Fra :
Inger
Dato :
10-09-02 13:19
Hej NG
Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en ost
førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til lasagne
eller pizza...
Knuz Inger
Mette Schmidt (
10-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Mette Schmidt
Dato :
10-09-02 19:12
> Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en ost
> førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til lasagne
> eller pizza...
Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
Mvh Mette
Inger (
11-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Inger
Dato :
11-09-02 09:30
"Mette Schmidt" <news@monkeyspecies.dk> skrev i en meddelelse
news:20020910201220.3c708f1f.news@monkeyspecies.dk...
> > Er der mon nogen der har erfaring med hvor meget fedt der skal være i en
ost
> > førend den kan smelte? Her tænker jeg på skiveost som fx rives til
lasagne
> > eller pizza...
>
> Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
>
> Mvh Mette
Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?
Nette (
11-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Nette
Dato :
11-09-02 10:12
"Inger" <inger@ilddrage.dk>
> > Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
> >
> > Mvh Mette
>
> Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?
Jeg bruger Cheasys 9%. Det tager lidt længere tid, og bliver lidt mere
gummiagtig, men det er et meget fint alternativ for mig....
Nette
Inger (
11-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Inger
Dato :
11-09-02 15:58
Tak for svarene...
"Nette" <nette98get2net@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3d7f08e6$0$11435$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Inger" <inger@ilddrage.dk>
> > > Jeg har en 11% Øko-ost fra ISO, som smelter fint :)
> > >
> > > Mvh Mette
> >
> > Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?
>
> Jeg bruger Cheasys 9%. Det tager lidt længere tid, og bliver lidt mere
> gummiagtig, men det er et meget fint alternativ for mig....
>
> Nette
>
>
Mette Schmidt (
11-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Mette Schmidt
Dato :
11-09-02 22:31
> Okay... Nogle der har erfaringer med at smelte ost med mindre fedt i?
Hvor lavt fedtindhold vil du ned på?
Søg
Alle emner
Interesser
Helbred
Slankekure
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.