/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
majskolber i fryseren????
Fra :
E.G.C.
Dato :
30-08-02 17:05
Hej
Kkan man lægge majskolber i fryseren uden at forbehandle? Altså blanchere el.lign.
Mvh.
Ester C.
Tina (
30-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Tina
Dato :
30-08-02 17:38
"E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i
news:3d6f9682$0$159$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Hej
>
> Kkan man lægge majskolber i fryseren uden at forbehandle? Altså blanchere
el.lign.
Sagtens.
Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når de
at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du normalt
koger dem.
Velbekomme
Tina
E.G.C. (
30-08-2002
)
Kommentar
Fra :
E.G.C.
Dato :
30-08-02 17:49
"Tina" <misstinadk@hotmail.com> skrev i en meddelelse news:3d6f9fa3$0$679$d40e179e@nntp04.dk.telia.net...
>
> "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i
> news:3d6f9682$0$159$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
>
> Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når de
> at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du normalt
> koger dem.
>
> Velbekomme
>
> Tina
Så mange tak, så er det bare med at komme igang.
Mvh.
Ester C.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408868
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.