/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hilfe bitte, her står jeg med to ørreder..~
Fra : Kurt Hansen


Dato : 30-08-02 06:47

Jeg har købt to ørreder af en kollega. En på 1 kg og en på 1,5 kg. Da
jeg ikke lige kunne overskue to et halvt kilo fisk, røg de i fryseren.

Hvad gør jeg nu? Opskriften må gerne være til kuglegrill, men ellers
bare den lækreste uanset tilberedningsmåde.

Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Vagn Torup & Rikke B~ (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Vagn Torup & Rikke B~


Dato : 30-08-02 07:18


Kurt Hansen <kurt@towle.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:6h1umuojqc535f2ompaj5kkrriobh41pho@4ax.com...
> Jeg har købt to ørreder af en kollega. En på 1 kg og en på 1,5 kg. Da
> jeg ikke lige kunne overskue to et halvt kilo fisk, røg de i fryseren.
>
> Hvad gør jeg nu? Opskriften må gerne være til kuglegrill, men ellers
> bare den lækreste uanset tilberedningsmåde.
>
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen

Hej Kurt
Ja, jeg ville stoppe dem med alverdens urter; persille, dild, oregano eller
hvad du har og så nogle tynde skiver citron evt, en lille smule smør. Så
ville jeg pakke dem ind i staniol og så ellers bare på grillen. Enkelt ja,
men nogen gange er det enkle det bedste!
MVH Rikke

--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Inger Pedersen (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 30-08-02 07:25


"Vagn Torup & Rikke Bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse

> Ja, jeg ville stoppe dem med alverdens urter; persille, dild, oregano
eller
> hvad du har og så nogle tynde skiver citron evt, en lille smule smør. Så
> ville jeg pakke dem ind i staniol og så ellers bare på grillen. Enkelt ja,
> men nogen gange er det enkle det bedste!
> MVH Rikke
>

Nemlig.

Fintsnittede porrer, gulerødder, dild, citronsaft, salt og peber er også en
god kombination.

Hilsen Inger



Trine Kornum Christi~ (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 30-08-02 09:10

Kurt Hansen <kurt@towle.dk> writes:

> Jeg har købt to ørreder af en kollega. En på 1 kg og en på 1,5 kg. Da
> jeg ikke lige kunne overskue to et halvt kilo fisk, røg de i fryseren.
>
> Hvad gør jeg nu? Opskriften må gerne være til kuglegrill, men ellers
> bare den lækreste uanset tilberedningsmåde.

Sørg for at de er rensede og smid dem direkte på grillen. Jeg syntes
de er bedst, når de ikke smager af alt muligt andet end fisk. Brug
alle ideerne til tilbehør i stedet for.

Pak evt. grøntsager og krydderier ind i folie og bag dem ved siden af
fisken og spis dem til sammen med nye kartofler (og agurkesalat).

Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland

hansi.christiansen (30-08-2002)
Kommentar
Fra : hansi.christiansen


Dato : 30-08-02 13:23



Gør som de andre har skrevet ovenfor, eller brug denne fremgangsmåde:
del fiskene i 2 dele, skær oppe fra ryggen, nu har du 2 halve fisk, med
hoved og hale.
strø, salt, peber , pensl. med lidt olie tilsæt massere af dild, og smid
de halve fisk på grillen med skindsiden nedad . en god ide er at du med
den ene hånd kører ned langs rygrader . inden du kommer krydderier på ,
og får fjernet alle benene, som du trækker ud med en fladtang, nu har du
2 halve fisk som nu skal grilles. DE skal kun grilles på skindsiden, du
kan se når de er færdig, prøv dig frem!Som tilbehør vil jeg vælge kold
kartoffelsalat en skål grøn salat og flutes, evt smør.
Velbekomme!







"Kurt Hansen" skrev d. 30-08-02 06:47 dette indlæg :
> Jeg har købt to ørreder af en kollega. En på 1 kg og en på 1,5 kg. Da
> jeg ikke lige kunne overskue to et halvt kilo fisk, røg de i fryseren.
>
> Hvad gør jeg nu? Opskriften må gerne være til kuglegrill, men ellers
> bare den lækreste uanset tilberedningsmåde.
>
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


mcloud (30-08-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 30-08-02 09:37


1 bdt dild
1 ørred
1 salatløg
1 citron
2spsk olivenolie
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Ørreden
lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af
dilden lægges ovenpå fisken. Citron og balsamico og olivenolien dryppes over
fisken og hvidvin tilsættes. Hele fisken pakkes nu ind i med folie, så det
er helt tæt og lægges forsigtigt på grillen over inddirekte varme i ca 20
minutter( hvis fisken er større skal den have lidt længere. Serveres evt.
med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte kartofler og
dampet fennikel.
En god salat og et glas tør hvidvin (evt den samme som er brugt til
fisken) er en god ledsager til denne ret
velbekommen
mvh mcloud

Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles
i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte
kartofler og dampet fennikel.




begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste