|
| skvadderkål Fra : Anders Brønholt |
Dato : 26-08-02 16:08 |
|
hejsa Alle
Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
hilsen
susanne petersen
| |
Jan Nissen (26-08-2002)
| Kommentar Fra : Jan Nissen |
Dato : 26-08-02 17:09 |
|
On Mon, 26 Aug 2002 17:07:53 +0200, "Anders Brønholt"
<sanand@netguard.dk> wrote:
>
>Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
hvis det er et stort område , så brug sort plastik i et halv til et
helt år det virker
mvh Jan
| |
kirsten pedersen (26-08-2002)
| Kommentar Fra : kirsten pedersen |
Dato : 26-08-02 18:43 |
|
Så græs - eller lev med det.
hilsen kirsten
"Anders Brønholt" <sanand@netguard.dk> skrev i en meddelelse
news:3d6a4441$0$167$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> hejsa Alle
>
> Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
>
> hilsen
> susanne petersen
>
>
| |
Maria Frederiksen (26-08-2002)
| Kommentar Fra : Maria Frederiksen |
Dato : 26-08-02 19:56 |
|
> Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
Slås to gange om ugen sammen med græsset.
Mvh Maria
| |
Maeng / Tjornehoj (26-08-2002)
| Kommentar Fra : Maeng / Tjornehoj |
Dato : 26-08-02 22:55 |
|
Det skal udsultes eller graves op. Udsultes ved dækning af sort plastik
eller slåning i plæne - som er nævnt eller hakkes om så snart der viser sig
et blad.
Er det "bar jord" graves den igennem i 2 "grebstik" dybde og alle de
blege/hvide svalderkålsrødder fjernes. Året efter er man over bedet
ugentligt for at hakke dem om som man ikke fik fat i.
Forøvrigt smager skvalderkål forrygende i det tidlige forår tilberedt som
spinat. (kun de spæde skud)
Og man kan fint holde det inde på et bestemt område ved at hakke omkring
det, hvis det er for stor en mundfuld at kværne det hele på een gang...
God fornøjelse!
mvh
Gitte Tj.
"Anders Brønholt" <sanand@netguard.dk> wrote in message
news:3d6a4441$0$167$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> hejsa Alle
>
> Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
>
> hilsen
> susanne petersen
>
>
| |
Klaus Eriksen (26-08-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Eriksen |
Dato : 26-08-02 18:51 |
|
Anders Brønholt <sanand@netguard.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3d6a4441$0$167$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> hejsa Alle
>
> Hvordan kommer man skvadderkål til livs?
>
Med dine hænder og et hakkejern
--
mvh.
Klaus Eriksen
www.aigis.dk
55 22N 10 10E
| |
|
|