Der er nogen, der har fortalt mig, at bøfferne hos BK drypper af fedt når
de bliver taget ud. Det var vist alligevel ikke en god ide med min Burger
King-kur.
"Pizzaman" <langenaese@yahoo.com> wrote in message
news:3d66ab7f$0$246$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Den bedste løsning må være en pizza uden ost...jeg har lige spist en her i
> dag, hvor jeg bad pizzamanden om at UDSKIFTE ost med skinke, husk endelig
at
> bede om noget andet, eller snyder du dig selv. Det blev så til en
> vegetarpizza med skinke og uden ost (true story).
>
> Derudover har jeg også været på Burger King hvor jeg bad dem om at droppe
> mayo'en i min Whopper, men jeg gad egentlig vide hvordan de griller deres
> bøf.
>
> Sidst men ikke mindst kendte jeg engang en fyr, der hvis han syntes at
maden
> ikke smagte af noget, hældte olie direkte på maden. Det var dog for ca. 15
> år siden, hvor fitness-bølgen ikke var slået igennem.
>
>
>
>
>
> "Mette Frederiksen" <rollike@frederiksen.mail.dk> wrote in message
> news:ak4g4q$a2i$1@sunsite.dk...
> >
> > >
> > > Jeg sidder her med min lille "slankemad-pjece" foran mig, og har et
> > > spørgsmål mht. pizza'er. I hæftet står, at 1 pizza (600 g) fra
pizzaria
> > har
> > > ca. 7128 kJ (og 70 g fedt)! Det er jo helt ustyrligt... burde faktisk
> > > forbydes!
)
> > > Mit favoritpizzaria bruger (desværre) 60% ost, men jeg har fundet et
> andet
> > > pizzaria hvor de kan lave pizza med 30% ost. Hvad vil forskellen ca.
> være
> > i
> > > kJ og fedtindhold?
> > >
> >
> > Hejsa! *S* jeg kan ikke lige svare på spørgsmålet men vil blot lige
> tilføje
> > at grunden til at pizzadejen er så let at arbejde med er den store
mængde
> > olie, de kommer i dejen.
> >
> > Uden olien ville bunden ikke være let at lave så tynd og dejen ville
ikke
> > være så smidig! *S*
> >
> > Der ud over har jeg oplevet pizzariaer der også kommer olie oven på
> > pizzaen... det var altså helt ulækkert *L*
> >
> > Mange hilsner Mette
> >
> >
>
>