"Stoffer" skrev d. 21-08-02 09:44 dette indlæg :
> Hej.
> Jeg har selv købt en sådan engang, men jeg havde ikke de bedste
erfaringer
> med den.
> Jeg prøvede også at hænge dem i øjnene på fisken, ja jeg prøvede
faktisk det
> meste, men stort set hver eneste gang faldt de ned for mig og landede
oven i
> savssmuldet.
> Det gik fint i starten,men efter lidt tid og de blev lidt møre, gled
de fra
> hinnanden.
>
> Derfor har jeg nu anskaffet mig en hvor de kan ligge ned i, og nu er
der
> ingen prob.
>
> M.h.t. savssmuldet er det korrekt at du skal holde dig fra smuld fra
træer
> med harpiks i. Bøgesmuld tror jeg er det bedste. Gerne med lidt
krydderi i.
> Ovnen er god nok! problemet er bare at du ikke har styr på varmen .
køb et stegetermometer, bor et hul i låget og stik spyddet ned, nu kan
du kontrollere varmen ved hjælp af skuffe eller låg.En anden stor fejl
ved nedfaldne fisk er udover varmen , at da du rensede dine fisk , har
du været for voldsom, og derfor har du knækket nakken på dem, prøv at
være mere nænsom næste gang!
Et lille tip!Prøv at smide 4-5 topskud brændenælder på gløderne, det
giver en god smag!
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"