OBS! Nye opskrifter den 18. februar 2001
KAGER & TÆRTER:
-oo-
Desirée Skære Kage á la Kgs. Nytorv
FEDTFATTIG
Drambuie -Kage (Desirèe, Hotel D'Angleterrre)
FEDTFATTIG
Fragilite Kage m. cognac (Hotel D'Angleterrre)
FEDER
Toska Kage m. kogt trøffel (Hotel D'Anglterre)
FEDER
Royal Tærter (Hotel Royal)
FEDER
Diplom Skærekage (Hotel Royal)
FEDTFATTIG
Sachertærte (Hotel Sacher, Wien)
FEDER
Saint-Honoré tærte (Tivoli Conditoriet)
FEDER
Chocolade Orange (Desirée, Hotel D'Angleterre)
FEDER
DESSERTER:
-oo-
Peter Heering Fromage (Cherry Heering) (Hotel 3 Falke)
FEDER
Fløderand (Hotel D 'Angeterre)
FEDTFATTIG
Savarin (Hotel D'Angleterre)
FEDTFATTIG
Jordbær -Soufflé (Langelinie Pavillonen)
FEDTFATTIG
Kold Grand Marnier Soufflé (Hotel Imperial)
FEDER
Mocca Is Soufflé á la Tolstrup
FEDTFATTIG
Mandelrand á la Kgs. Nytorv
FEDTFATTIG
Oste Soufflé á la Tolstrup
FEDER
Banan Flambé (Hotel Imperial)
FEDTFATTIG
Karamelrand á la Gaston Lenôtres
FEDTFATTIG
Rødgrød med fløde (Hotel Frydendal)
FEDER
etc ect...,
Med venlig hilsen og velbekomme!
Brillat_Savarin@dessertforum.dk
Evnevangen 66, Aarhus
*Besøg min hjemmeside:
http://fransk_undertøj.dk/opskrifter
*Sorry, but our web site isn't up yet.