/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Theboller
Fra : Nyberg


Dato : 01-08-02 17:54

Hej Gruppe.

Er der nogen der ligger inde med en super god opskrift på lette og luftige
theboller - som dem man køber hos bagern!

Mvh.

Malou



 
 
Vagn Torup & Rikke B~ (01-08-2002)
Kommentar
Fra : Vagn Torup & Rikke B~


Dato : 01-08-02 18:48


Nyberg <Nyberg@T-Online.de> skrev i en
nyhedsmeddelelse:aibouh$rib$07$1@news.t-online.com...
> Hej Gruppe.
>
> Er der nogen der ligger inde med en super god opskrift på lette og luftige
> theboller - som dem man køber hos bagern!
>
> Mvh.
>
> Malou
>
> Hej Malou
Opskriften finder du på www.bager-kim.dk under boller.
MVH Rikke

--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Ditte Jensen (04-08-2002)
Kommentar
Fra : Ditte Jensen


Dato : 04-08-02 13:45

"Nyberg" <Nyberg@T-Online.de> skrev i en meddelelse
news:aibouh$rib$07$1@news.t-online.com...
> Hej Gruppe.
>
> Er der nogen der ligger inde med en super god opskrift på lette og luftige
> theboller - som dem man køber hos bagern!
>
> Mvh.
>
> Malou
>
>

Denne opskrift bruger jeg altid - den tager godt nok lang tid om at hæve,
men det er hele ventetiden værd.
Bollerne er rigtig lækre nybagte, men de er lige så gode dagen efter.
Da portionen er rimelig stor, plejer jeg at dele dejen i 2, og lave boller
af den ene halvdel, og kanelsnegle af den anden.

Lette Luftige Boller. (ca. 40 stk)

Det er vigtigt at bollerne hæver den tid der er skrevet......

800 g. mel
50 g. margarine
100 g. sukker
1 tsk. salt
50 g. gær
5 dl. mælk
1 æg

Evt. Fyld til snegle...
150 g blødt smør
85 g sukker (ca. 1 dl)
2 spsk stødt kanel


750 g mel smuldres med 50 g margarine. Sukker og salt puttes i. Lun mælken
og rør gæren ud heri. Pisk ægget i.
Hæld væden i melblandingen og ælt godt. Tilsæt mel til dejen er blød og
smidig.

Lad dejen hæve i en skål med film på 1 time. (jeg plejer at dele dejen i to
skåle - en til boller og en til snegle)

Slå dejen ned og lav boller /snegle.

Lad hæve tildækket på plade 1 time.

Pensl forsigtigt med mælk og bag dem ved 210* i ca. 12-15 min.

Velbekomme!!!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408869
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste