Niels wrote:
> "Jytte Thrane" <jjhornum@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d46c2f0$0$1721$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>>>> Automatik Mekaniker Calle wrote:
>>
>> Hvorfor skal den være lukket???
>>> De gange vi har stegt en hel gris, var det da over åbent bål
>>
>>
>> For at mindste stegetiden.
>> Jeg har en åben grill til at stege grise på, men det tager jo noget
> længere
>> tid at stege på den.
>> Jeg har set en lukket grill, der nærmest var en kasse rejst så den
>> står på spidsen /det ene hjørne, så den fra enden ligner en ruder.
>> Øverste halvdel kunne åbnes helt op som på en anden weber-grill. Der
>> i er
> så
>> en stor grillriste som grisen ligger på og ligesom en rille langs
>> hver langside hvori man fyrer med grillkul.
>
> Del en olietønde på langs og svejs hængsler og stativ på den
)
>
> rist kan laves af tentorstål...
>
>
> Niels
Så snakker vi da vist smågrise.
Helstegt pattegris laves normalt af slagteklare grise, og dem kan du ikke få
plads til på en olietønde.
Tro mig jeg, har boet på landet alle mine år.
--
Automatik Mekaniker
Calle