tak skal du have. Det anede mig nok at der ikke var forskel.
Jeg har også tænkt mig at købe den lille grønne (bruger selv tit den røde),
men jeg vil gerne igang i dag (har fået en opskrift af min mor), og
butikkerne har jo lukket...
Tak - og ha' en god sommer
Pia
Endnu en gang tak for svar.
"Birgitte Abkjær" <paogba@oncable.dk> wrote in message
news:3d3aa0a3$0$13978$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "PH" <news@(removethis)danacomp.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d3a8841$0$12700$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej
> >
> > Er der nogen her der ved om man skal bruge klar eller brun eddike til
> > syltning af rødbeder. Jeg har lige været ude og handle, og kunne kun få
> fat
> > i brun lagereddike.
> >
> > Hvis der ellers er nogen der ligger inde med gode tips til
> rødebedesyltning,
> > så vil jeg være glad for at høre om det.
> >
> > mvh Pia Henningsen
> >
>
> Der er ingen smagsforskel på den brune og den klare eddike. Den brune er
> brun, for det har det altid været
, farven skyldes (vist nok) lidt
tilsat
> karamel, som ikke skulle påvirke smagen.
> Den klare er farveløs, fordi det nu er moderne med "uden farvestoffer".
>
> Køb den gode gamle, grønne syltebog for opskriften(Tørslevs?). Fås i de
> fleste supermarkeder og boghandlere.
>
> VH Birgitte
>
> >
>
>