"Kim Jørgensen" <kim.jorgensen2@sas.dk> wrote in message
news:3d2c23ae$0$63584$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej
>
> Det lyder rigtigt godt. Det er mit indtryk at wok mad generelt er
> fedtfattigt, er det rigtigt?
>
> Skal man have en wok for at lave disse rette, eller kan en alm. stegepande
> bruges? Hvormeget skal man give for en god wok?
>
> Mvh
> Kim
>
> "Helle Nielsen" <helle@jirty.dk> wrote in message
> news:3d29f4ed$0$54732$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hejsa.
> >
> > Nu har vi IGEN her i aften fået min LIVRET som er så fedtfattig og som
jeg
> > sværger på jeg kunne spise HVER dag. Det smager SÅ godt.
> > Det drejer sig om en nem type wokmad som man spiser ris til.
> >
> > 1 spsk olie kommes på en meget varm pande. Skært kalkunkød i små stykker
> som
> > har stået i en lækker færdiglavet marinade kommes på panden og steges.
Når
> > det er steg hældes en hel del rødvinseddike og masser af soya hen over
> samt
> > det krydres med salt og peber. Så kommes der bambusskud og store stykker
> > gulerødder i og det står og simrer/damper under låg på panden.
> > Efter 10 min. hældes store stykker løg, bønnespirer og brokkoli
buketteri
> > mens det vendes rundt og står i ca. 10 min mere. Serveres med ris til.
> >
> > det smager bare SÅÅÅ godt! Og så er det fedtfattigt og fyldt med en
masse
> > sunde vitaminer.
> >
> > /Helle
> >
---------------
Hejsa.
Vi bruger en høj pande - en alm stegepande. Det er vigtigt at den er
forholdsvis høj for alle grønsagerne fylder ret godt
/Helle