Køb bogen: Saltning og Røgning skrevet af Preben Madsen - Aschenhoug's
forlag,
så er du godt på vej.
og lige et tip fra en anden hjemmeryger:
Hvis du skal ryge fisk, så skal du tørre dem i ca 14-20 dage først, ellers
er de ikke
til at få ild i.
Langt nemmere er det at røge fisk.
!!!!
knæk og bræk
ffn
HB Nielsen skrev i meddelelsen ...
>Jeg har dd. købt en ryge ovn (da jeg er ved at være træt af fisk i normal
>ovn) men jeg ved ikke hvordan fisken til tilbereddes eller hvorlang tid den
>skal ryge osv.
>Har du nogle fif du vil af med er jeg meget interesseret.
>
>HB
>
>--
>
> \\ ! //
> (@) (@)
>----------o00-(_)-00 o------------
>hb_nielsen@hotmail.com
>
http://www.fusk.subnet.dk
>
http://www.fotokritik.dk/?x=/oversigt.html_bruger=1195
>ICQ: 146767860
>
>