/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dej til ravioli
Fra : Thomas Hjort


Dato : 28-06-02 11:54

Er der en der vil være så venlig at fortælle mig hvordan jeg laver en
pasta-dej. Jeg skal lave hjemmelavet ravioli, med spinat og ostefyld.

Pasta dej er vel ikke andet end hvedemel, æg, vand og salt. Men hvordan
blandes det forholdsvist?

Mvh Thomas



 
 
-Carina (28-06-2002)
Kommentar
Fra : -Carina


Dato : 28-06-02 14:44


"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercityFJERN.dk> skrev i en meddelelse
news:afhf90$26dm$1@news.cybercity.dk...
> Er der en der vil være så venlig at fortælle mig hvordan jeg laver en
> pasta-dej. Jeg skal lave hjemmelavet ravioli, med spinat og ostefyld.
>
> Pasta dej er vel ikke andet end hvedemel, æg, vand og salt. Men hvordan
> blandes det forholdsvist?
>
> Mvh Thomas
>
350 gr. hvedemel
10 dråber olivenolie
½ tsk. salt
3 æg

Dejen blandes i en skål og æltes ca. 10 minutter. Herefter skal dejen hvile
30 minutter

Carina >



Thomas Hjort (28-06-2002)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 28-06-02 17:02


"-Carina" <caina@FJERNtdcspace.dk> skrev i en meddelelse
news:3d1c676e$0$1542$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercityFJERN.dk> skrev i en meddelelse
> news:afhf90$26dm$1@news.cybercity.dk...
> > Er der en der vil være så venlig at fortælle mig hvordan jeg laver en
> > pasta-dej. Jeg skal lave hjemmelavet ravioli, med spinat og ostefyld.
> >
> > Pasta dej er vel ikke andet end hvedemel, æg, vand og salt. Men hvordan
> > blandes det forholdsvist?
> >
> > Mvh Thomas
> >
> 350 gr. hvedemel
> 10 dråber olivenolie
> ½ tsk. salt
> 3 æg
>
> Dejen blandes i en skål og æltes ca. 10 minutter. Herefter skal dejen
hvile
> 30 minutter

Tak for det.

Her er hvad jeg bruger som fyld:
Spinat (stegt hurtigt af)
Nye kartofler i små tern (kogt næsten møre)
Riculaost

Og drysser tilsidst med friskerevet parmaost.

Mvh Thomas



-Carina (28-06-2002)
Kommentar
Fra : -Carina


Dato : 28-06-02 18:36


"> > "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercityFJERN.dk> skrev i en meddelelse
> > news:afhf90$26dm$1@news.cybercity.dk...
> > > Er der en der vil være så venlig at fortælle mig hvordan jeg laver en
> > > pasta-dej. Jeg skal lave hjemmelavet ravioli, med spinat og ostefyld.
> > >
> > > Pasta dej er vel ikke andet end hvedemel, æg, vand og salt. Men
hvordan
> > > blandes det forholdsvist?
> > >
> > > > > 350 gr. hvedemel
> > 10 dråber olivenolie
> > ½ tsk. salt
> > 3 æg
> >
> > Dejen blandes i en skål og æltes ca. 10 minutter. Herefter skal dejen
> hvile
> > 30 minutter
>
> Tak for det.
>
> Her er hvad jeg bruger som fyld:
> Spinat (stegt hurtigt af)
> Nye kartofler i små tern (kogt næsten møre)
> Riculaost
>
> Og drysser tilsidst med friskerevet parmaost.
>
> Mvh Thomas

Parmesan og ricottaost + noget muskat giver en god smag + det andet du selv
skriver

Carina




>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408871
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste