/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan salter man en ørred til røgning???
Fra : Ruth


Dato : 17-06-02 11:38

Hej gruppe!
Jeg har fået hjælp her i gruppen før, mon der er nogen der kan hjælpe mig
igen?
Det drejer sig om en saltlage til en halvstor ørred, som jeg gerne vil røge,
jeg har en casper røghat og har før røget fisk i den, men opskriften på
lagen er desværre forsvundet. Jeg mener der skulle nogen forskellige
krydderier i.
På forhånd tak
Vh Ruth



 
 
Margit (17-06-2002)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 17-06-02 20:33

Vi har røget mange ørreder. Du kommer bare godt med grovsalt på.
og lader den ligge til næste dag.Skyller og så er den klar til røgning.
Muligt det kan gøres på andre måder, men denne er da meget let.
Mvh Margit

Ruth <rj@post10.tele.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:aeke74$hl4$1@sunsite.dk...
> Hej gruppe!
> Jeg har fået hjælp her i gruppen før, mon der er nogen der kan hjælpe mig
> igen?
> Det drejer sig om en saltlage til en halvstor ørred, som jeg gerne vil
røge,
> jeg har en casper røghat og har før røget fisk i den, men opskriften på
> lagen er desværre forsvundet. Jeg mener der skulle nogen forskellige
> krydderier i.
> På forhånd tak
> Vh Ruth
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177510
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408584
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste