/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
smag contra farven på dyret
Fra : PiaR


Dato : 14-06-02 19:30

Hej Gruppe

Har vi en slagter tilstede?

Jeg er nemlig havnet i en diskussion om hvorvidt kød fra skimlede/hvide
heste smager dårligt i forhold til kød fra farvede heste.
Det nægter jeg at tro at det gør.

Jeg kan ikke med min vildeste fantasi tro på at farven på skindet/hårene kan
have indflydelse på det.
For hvad så med kødet fra hvide køer?

Jeg ved at mange skimler bliver kasseret som menneskeføde pga de tit lider
af "skimmelkræft"

Kan et klogt hoved komme med lidt argumenter jeg kan bruge?

mvh Pia



 
 
netper (14-06-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 14-06-02 20:35

"PiaR" skrev d. 14-06-02 19:30 dette indlæg :
> Hej Gruppe
>
> Har vi en slagter tilstede?
>
> Jeg er nemlig havnet i en diskussion om hvorvidt kød fra
skimlede/hvide
> heste smager dårligt i forhold til kød fra farvede heste.
> Det nægter jeg at tro at det gør.
>
> Jeg kan ikke med min vildeste fantasi tro på at farven på
skindet/hårene kan
> have indflydelse på det.
> For hvad så med kødet fra hvide køer?
>
> Jeg ved at mange skimler bliver kasseret som menneskeføde pga de tit
lider
> af "skimmelkræft"
>
> Kan et klogt hoved komme med lidt argumenter jeg kan bruge?
>
> mvh Pia
>
>
Hej pia

Nu er heste jo ikke det eneste dyr der har flere farver, der er jo
sortbrogede, rødbrogede, gule sorte røde og en masse andre farver på
køer og oksekød smager jo ikke forskeligt af den grund så jeg vil give
dig ret i at der ikke er nogen forskel på smagen

Mvh per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408871
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste