/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pesto
Fra : kim rasmussen


Dato : 12-06-02 07:47

hej Liselotte
pesto er utroligt lækkert til mange ting ,her er hvordan jeg laver det i 2
varianter.
1 stort bdt.basilikum , ca 100 pinjekerner
olivenolie til man syntes er ok eller ca 2-3dl, ca 100-125 gr frisk revet
parmasan ost. smid det hele i en foodprocessor og hak det til passende
konsistens , smag til med peber ,pas på med salt
varianten er at bruge storbladet persille istedet for basilikum.
prøv feks lige som at blende Basilikumblade olivenolie sammen og brug det
til dyppelse istedet for dip.
mvh mcloud



 
 
Karsten Hammer Hanse~ (12-06-2002)
Kommentar
Fra : Karsten Hammer Hanse~


Dato : 12-06-02 15:16

ingen hvidløg???

K.

kim rasmussen <raski@dbmail.dk> wrote in message
news:v7CN8.4987$nE5.1199@news1.bredband.com...
> hej Liselotte
> pesto er utroligt lækkert til mange ting ,her er hvordan jeg laver det i 2
> varianter.
> 1 stort bdt.basilikum , ca 100 pinjekerner
> olivenolie til man syntes er ok eller ca 2-3dl, ca 100-125 gr frisk revet
> parmasan ost. smid det hele i en foodprocessor og hak det til passende
> konsistens , smag til med peber ,pas på med salt
> varianten er at bruge storbladet persille istedet for basilikum.
> prøv feks lige som at blende Basilikumblade olivenolie sammen og brug det
> til dyppelse istedet for dip.
> mvh mcloud
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177510
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408584
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste