"ottesen" <ottesenSpAM-MIG-IkKE@sol.dk> writes:
> Kan ikke lade være med at dele min glæde over min nye wok, med jer. Jeg
> ville egentlig bare ha købt en billig støbejernswok, men i Imerco var
> ScanPan's sat ned med 150,- og den så rigtig lækker og ikke mindst handy
> ud, plus at den ikke er sart. Kan det iøvrigt passe at der ikke er nogen
> "før-man-bruger-den-for-første-gang"-forantstaltninger?
ScanpPan's wok er rigtig god. Jeg har aldrig forstået ideen i en wok
af støbejern, wokken er jo netop lavet til lynstegning og en
støbejernswok er meget lang tid om at blive varm og lige så længe om
at blive kold. Grøntsagerne når mere eller mindre at blive kogt i
stedet for lynstegt.
Nå, tilbage til spørgsmålet: Jeg brugte min wok med det samme og den
holder endnu 5 år efter og det gør mine gryder også. Så jeg tror bare
du skal bruge den.
> Nogen forslag til en vegetar-opskrift som jeg kan indvie wokken med?
Når jeg har travlt så bruger jeg tit den frosne wokblanding Føtex
har. Tø grøntsagerne op og hæld væsken fra dem. Svits dem hurtigt,
tilsæt en sovs af 1dl eddike, 1dl honning/sirup/sukker/ananasjuice,
1dl soya og evt. ananasstykker. Spis det med ris eller nudler. Føtex
har nudler der bare skal ligge i kogende vand 5 minutter.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk