"cloe" skrev d. 02-06-02 15:52 dette indlæg :
> Tak for hjælpen, så kan man lave den lidt i forvejen og så bare ligge
den
> under noget stanniol, ikke pakke den ind så vidt jeg husker, for
ellers
> steger den jo bare videre, det håber jeg at jeg har ret i.
>
> hej igen
du har ikke helt ret ,ved at dække roastbeefen til ,den skal ikke pakkes
ind, holder stegen på varmen og saft og kraft og der ved bliver din steg
saftig varm og lækker
hilsen mcloud
>
> "mcloud" <mcloud.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
> news:5HlK8.37069$4f4.1243080@news000.worldonline.dk...
> > "cloe" skrev d. 02-06-02 08:28 dette indlæg :
> > > Ved godt det har stået i en tråd før her i gruppen, altså hvordan
man
> > steger
> > > en roastbeef i gryde, hvor længe osv. men desværre har jeg ikke
gemt
> > > opskriften, så kan nogen her fortælle mig hvor lang tid den skal
have
> > > hurtigst muligt? Sidst jeg prøvede en opskrift herfra, blev stegen
> > perfekt
> > > simpelthen.
> > >
> > > cloe
> > >
> >
> > Hej cloe
> > du skal koge din roastbeef i ca 20 minutter pr kg kød.
> > derefter bruner og krydrer du stegen godt på alle sider ,så har du
den
> > perfekte steg .
> > mvh mcloud
> > >
> >
> > --
> > Leveret af:
> >
http://www.kandu.dk/
> > "Vejen til en hurtig løsning"
> >
>
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"