/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Drunkers plate
Fra : Svend Andersen


Dato : 28-05-02 16:54

Har forgæves prøvet i Google at finde en
opskrift på ovenstående græske ret.

Kan nogen hjælpe mig ?

hilsen Svend A


 
 
netper (28-05-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 28-05-02 21:42

"Svend Andersen" skrev d. 28-05-02 16:54 dette indlæg :
> Har forgæves prøvet i Google at finde en
> opskrift på ovenstående græske ret.
>
> Kan nogen hjælpe mig ?
>
> hilsen Svend A
>
Hej Svend

Kan du fortælle lidt mere om opskriften, feks hvad rettype det er, evt
nogle af ingredienserne.

Mvh
Per


--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Peter W. Bosse (29-05-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 29-05-02 07:08

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse...
> Har forgæves prøvet i Google at finde en
> opskrift på ovenstående græske ret.

'Drunkers Plate' lyder ikke spor græsk!

På engelsk betyder drunker.. fuld, beruset el. forgiftet -
'plate' betyder.. fad el. tallerken..
= "Forgiftet fad" el. fordrukne platte?? ..det ligner bestemt ikke
grækerne

Måske er det den kendte lokale græske hors d'oeuvre..
Drunkolos platenaikos?

_0_/
/ |||
_/ \
o |
--
Mvh.
Peter W. Bosse

Livet er trist. Det eneste man har
at glæde sig over, er sig selv.
-Storm P



Svend Andersen (29-05-2002)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 29-05-02 07:43

netper.news@kandu.dk writes:
>Kan du fortælle lidt mere om opskriften, feks hvad rettype det er, evt
>nogle af ingredienserne.

Hej Per
det var en gryderet lavet på gris,
og i sovsen ( måske tomat) var der ost og rødvin, chilli,og løg ...

Serveret på en rest. på Kreta.

hilsen Svend A


netper (29-05-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 29-05-02 10:39

"Svend Andersen" skrev d. 29-05-02 07:43 dette indlæg :
> netper.news@kandu.dk writes:
> >Kan du fortælle lidt mere om opskriften, feks hvad rettype det er,
evt
> >nogle af ingredienserne.
>
> Hej Per
> det var en gryderet lavet på gris,
> og i sovsen ( måske tomat) var der ost og rødvin, chilli,og løg ...
>
Hej svend

Jeg har været inde og søge i det jeg tror er verdenens største kogebog
på nettet, men jeg kan ikke finde noget der ligner, men du kan jo prøve
selv

http://www.recipesource.com/

Siden er på engelsk

Mvh
Per
> Serveret på en rest. på Kreta.
>
> hilsen Svend A
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


netper (29-05-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 29-05-02 10:43

"Svend Andersen" skrev d. 29-05-02 07:43 dette indlæg :
> netper.news@kandu.dk writes:
> >Kan du fortælle lidt mere om opskriften, feks hvad rettype det er,
evt
> >nogle af ingredienserne.
>
> Hej Per
> det var en gryderet lavet på gris,
> og i sovsen ( måske tomat) var der ost og rødvin, chilli,og løg ...
>
> Serveret på en rest. på Kreta.
>
> hilsen Svend A
>
Men jeg har en opskrift her hvor de fleste ting indgår, jeg tror bare
ikke selv på at det er den

Penne sulla pecora
Ingridienser: 400-500 g. pennepasta
250 g. fåre- eller lammekød
1 stilk bladselleri
1 gulerod
1 løg
4 flåede tomater
2 fed hvidløg
4 dl. rødvin
1 dl. olivenolie
6-8 salvieblade eller 1 tsk. Tørret salvie
1 tsk. Rosmarin
skallen af ½ citron
salt
peber
evt. 1 dl revet parmesanost

Fåre- eller lammekødet udskæres eller hakkes og marineres i rødvin
tilsat salt og peber i 24 timer i køleskabet. Hak eller bland
grøntsagerne og krydderurterne. Tilsæt olie og svits det hele i ca. 15.
minutter. Tilsæt det hakkede kød og de flåede tomater og lad det
småsimre ca. 2 timer. Kog pastaen næsten al dente og bland det med
saucen og lad de småsimre i yderligere 2 minutter. Serveres straks evt.
med revet parmesanost.

Kødet kan nemt skiftes ud med svinekød

Per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408872
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste