/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
asparges
Fra :
carsten
Dato :
23-05-02 15:38
ved ikke om spørgsmålet er stillet tidligere
kan man gøre noget for at hvide asparges ikke bliver så bitre når de koges
har prøvet at tilsætte lidt sukker hvilket ikke har hjulpet.
Henrik (
23-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Henrik
Dato :
23-05-02 19:09
Sørg for at købe dem friske!
H.
"carsten" <kineser@post.tele.dk> wrote in message
news:acivgi$ift$1@sunsite.dk...
> ved ikke om spørgsmålet er stillet tidligere
> kan man gøre noget for at hvide asparges ikke bliver så bitre når de koges
> har prøvet at tilsætte lidt sukker hvilket ikke har hjulpet.
>
>
>
Nanna D.R. (
24-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Nanna D.R.
Dato :
24-05-02 10:11
> "carsten" <kineser@post.tele.dk> wrote in message
> news:acivgi$ift$1@sunsite.dk...
> > ved ikke om spørgsmålet er stillet tidligere
> > kan man gøre noget for at hvide asparges ikke bliver så bitre når de
koges
> > har prøvet at tilsætte lidt sukker hvilket ikke har hjulpet.
Får du "skrællet" nok af dem?...
Det er vigtigt at skrælle en del, dels for at undgå bitterheden, og for at
undgå at de er så trevlede..
VH
Nanna
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408872
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.