"katja" <katja.bk@email.dk> wrote
> > Jeg synes, at de smager mindre af sukker end mange af de andre
produkter.
> > Desværre kender jeg ikke selv Crusli. Er det enten fedt- eller
> > sukkerfattigt?
> Nu har jeg aldrig helt forstået den store forskel mellem Kelloggs Speciel
K
> og Kelloggs [den normale corn flakes]
Det må da ganske givet være fordi du er bedre begavet end gennemsnittet
> Er der nogle der kan forklare mig.. hvorfor det er meget bedre at spise
> kelloggs special K ?
Ikke nogen som har forstand på ernæring i hvert fald. Special K indeholder
mere protein end alm. Corn Flakes, men da de oftest spises med mælk som
indeholder protein af langt højere kvalitet, så er det egentlig ligegyldigt.
Til gengæld indeholder de væsentlig mere sukker (og kulhydrat generelt) end
de almindelige flakes. Helt galt er det hvis man spiser Special K Red
Berries.
De fleste af den slags morgenmadsprodukter, Corn Flakes inkluderet, er
ernæringsmæssigt helt håbløse. Men de smager da godt.
Venligst
Kim