/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Black tiger rejer!
Fra : Lise Bisgaard


Dato : 09-05-02 22:11

Hej, har været så heldig at "få fingre i" en hel del af disse Black tiger
rejer...og det er jo så også godtnok
Problemet er blot, at jeg ikke aner, hvad jeg skal stille op med dem, så de
ligger blot i fryseren, og venter på at et godt tip måtte dukke op

Håber nogle af jer har erfaringer/opskrifter på hvordan man tilbereder
disse.

Mvh. Lise



 
 
Henrik (10-05-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 10-05-02 08:40

Grill-tid!
Put dem på grillen, efter at de har trukket i en marinade med olie, hvidløg
og persille evt frisk ingefær...eller andre urter efter din smag...

Alternativt på panden: Varm olie, svits lidt chilli i olien og hæld rejerne
på...steg kort tid til rejene mister gennemsigtigheden....og kyl så straks
oceaner af hakket persille over, gerne fladbladet, vend det kvikt sammen og
server med godt brød....
Hurtigt, enkelt og godt!
H

"Lise Bisgaard" <lise.bisgaard@mail.dk> wrote in message
news:3cdae6b6$0$97274$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej, har været så heldig at "få fingre i" en hel del af disse Black tiger
> rejer...og det er jo så også godtnok
> Problemet er blot, at jeg ikke aner, hvad jeg skal stille op med dem, så
de
> ligger blot i fryseren, og venter på at et godt tip måtte dukke op
>
> Håber nogle af jer har erfaringer/opskrifter på hvordan man tilbereder
> disse.
>
> Mvh. Lise
>
>



Henrik (10-05-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 10-05-02 08:57

Fald lige over dette forslag:


Grilled Colossal Shrimp with Coconut Milk Curry

Shrimp swimming in sweet coconut milk spiked with curry? Better not get
between this dish and your dinner guests!



For the curry sauce:

3

tablespoons vegetable oil

2

tablespoons minced shallots

2

teaspoons minced lemongrass

1

teaspoon minced garlic

2

tablespoons curry powder

1

14-ounce can coconut milk

1

tablespoon ground coriander

1-1/2

teaspoons sugar

1

teaspoon fish sauce

1

teaspoon lime juice

1

teaspoon tamarind paste

1/2

teaspoon salt

2

whole cloves




20

colossal shrimp (about 2 pounds)


Salt and pepper


Vegetable oil for brushing shrimp




2

tablespoons coarsely chopped basil


Cilantro sprigs


To make curry sauce: Heat oil in medium saucepan over high heat. Add
shallots, lemongrass, and garlic; sauté for 2 to 3 minutes. Add curry powder
and sauté for 2 minutes longer. Add coconut milk, coriander, sugar, fish
sauce, lime juice, tamarind paste, salt, and cloves. Bring to a boil; reduce
heat and simmer for 5 minutes or until thickened. Reserve.

Season shrimp with salt and pepper. Lightly brush shrimp with oil and place
in center of cooking grate. Grill 4 to 8 minutes until shrimp turn pink and
opaque in thickest part, turning once halfway through grilling time.

To serve, spoon some sauce on serving platter. Arrange shrimp on sauce and
sprinkle with the basil and cilantro. Serve with remaining sauce.

Makes 4 servings.

Link:
http://www.weber.com/Public_Weber/index.asp?section=cookbook

> Grill-tid!
> Put dem på grillen, efter at de har trukket i en marinade med olie,
hvidløg
> og persille evt frisk ingefær...eller andre urter efter din smag...




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408871
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste