Gryder, potter & pander:
Hackmann all-steel er rustfrie gryder holder resten af livet. De er også
gode på induktionskomfur, og dermed fremtidssikrede hvis du skulle få lyster
i den retning...og det kan jeg anbefale, især hvis du ikke har gas....
Global knivene er gode....men (for) dyre!
Væsentligt for alle knive:
En god kniv er en skarp kniv, under forudsætning af at den er rimelig at
holde på.
En anden kvalitetsparameter for mig er at knivryggen ikke er for bred, men
at kniven også har den stivhed der passer til dens længde.
Alle knive skal vedligeholdesholdes med opslipning....hvis du virkelig vil
have skarpe knive, så anskaf et knivskærper-sæt fra en jagtforretning, og
nyd resultatet efter brugen....knivene får nyt liv, og selv den ringeste
kniv kan gøres skarp!
"Mark Thomas Gazel" <mark@fjerndettegazel.dk> wrote in message
news:abcau7$5bi$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg står og skal til at udskifte mine Eva Trio gryder og
> Raadvad knive. Jeg søger noget kvalivare, der er nemt at
> rengøre og anvende. Hvad ville du vælge:
>
> Gryder og pander?
>
> Knive?
>
> Og nu vi er ved det - vinglas. De skal hellere være robuste
> end elegante, men stadig pæne. Jeg duer ikke til det der
> med, at de kun bliver hevet frem tre gange om året og ellers
> står i et skab, fordi de er for fine.
>
> --
> Med venlig hilsen
>
> Mark
>
www.MandeZonen.dk - Når du er træt af Tidens Kvinder
>
>
>