/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Italiensk pastaret m. balasamico eddike?
Fra : Susanne


Dato : 28-04-02 20:35

Jeg fik engang en italiensk pastaret, som bestod af en eller anden slags
fyldt pasta (tortillini eller lign), som var vendt i en sovs basseret på
balsamico eddike. Det smagte lidt stærkt og meget lækkert. Hvad mon
denne ret hedder, og hvordan laves den?

Susanne


 
 
Mrs Krabappel (29-04-2002)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 29-04-02 14:15

"Susanne" <pomtee@hotmail.com> wrote in message
news:3CCC4EDC.9050209@hotmail.com...
> Jeg fik engang en italiensk pastaret, som bestod af en eller anden slags
> fyldt pasta (tortillini eller lign), som var vendt i en sovs basseret på
> balsamico eddike. Det smagte lidt stærkt og meget lækkert. Hvad mon
> denne ret hedder, og hvordan laves den?
>
Man kan faktisk anvende balsamico "as is" direkte på ravioli, men den skal
være af rigtig god kvalitet, fx 25 år gammel og sådan noget - ikke den for
40 kr i Netto - eller mindre...
Der skal få dråber på hver tallerken - måske var din "sauce" en emulsion af
olie og balsamico. Jeg anbefaler ikke at bruge supermarkedets ravioli, især
de meeeget eksotiske "pastella" (bvadr), men at lave selv en ordentlig gang
ravioli lavet af "rig" pasta med æg med fx ricotta fyld, så den stærke smag
"udenfor" er i kontrast med den delikate fyld.
Er du absolut ikke til pastamaskine eller kagerullen, den ENESTE færdig
produkt værd at købe er ravioli fra "Rana" som findes i ISO.
http://www.rana.it/eng/b.htm se sfogliavelo / ricotta e spinaci.

En god balsamico bruges også på "culottesteg" (filetto) og ja, jordbær. Mere
om emnet her (på dansk!):
http://www.italy.dk/mad/aceto0901.htm

Sandra



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408874
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste