Peter W. Bosse <peterw.bosse@worldonline.dk> wrote in message
news:mRrw8.743$HZ2.31948@news000.worldonline.dk...
> "Peter" <no_spam@no.where> skrev följande i meddelandet...
>
> > Hvor længe kan en flaske Heinz holde sig ved stuetemperatur efter den
> > er blevet åbnet?
>
> Jeg har haft min flaske Heinz stående i køkkenskabet (efter åbning) i
> næsten et år, - og den er stadig brugbar.
>
> Heinz Ketchup er utrolig sejlivet. - Se bare alle de 'halvfyldte'
> flasker som står og glaner i månedsvis rundt omkring på
> restaurations-bordene.
>
Jeg tror egentligt ikke at du kan være sikker på at de "står og glaner i
månedsvis", at de ser sådan ud er vel mest fordi folk generelt er nogle
svin?..
Jeg tror ikke på at en lille/medium flaske Heinz (som gerne bruges på
restauranter) holder meget mere end en uge, medmindre de fylder den op igen
og så er det en helt anden diskussion...
Udover det tror jeg faktisk også at det nærmest er umuligt for de fleste
bakterier at slå sig ned, og samtidig få fodfæste, i en flaske Heinz. Til
det tror jeg at miljøet er alt for surt, pga. eddiken, som jo faktisk også
er en form for konservering.. Så de lyver jo lidt når de påstår at det er
fremstillet uden konservingsmidler, de gode Heinz-folk..
K.