"Thomas" <flash4@it.dk> wrote in message
news:3cbefb71$0$78762$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Fiskemanden kom forbi, og jeg købte 2 kg. krabbeklør, da de så flotte ud
Dårligt tegn. Krabber og hummer skifter skal, når de vokser, og en ny flot
skal indikerer at der har været skiftet for nylig. Herved er en masse af den
gode næring i dyret blevet brugt til skalskifte. En møgbeskidt overflade
groet til i rurer og tang indikerer et fremragende indhold.
> Hvad gør jeg med dem? Jeg fikm at vide at de skulle lægges i kolt vand i
en
> gryde, koge op, koge i 10 - 15 min. og så stå i vandet indtil det blev
> koldt. Man kunne evt. komme noget dild o g salt i vandet ved kogning.
>
> Er det måden at få lækre krabbeklør på, eller sidder nogen med bedre
ideer?
Krabbeklør smager fra naturens side så fremragende at simplest mulige
tilberedning er den bedste.
Men som en anden foreslår, så er det allerbedste at nyde dem en sommeraften
udendørs (spiseriet sviner noget) med godt brød og koldt smør og citron -
samt, hvad der er vigtigt, en flaske kold chablis.
vh
Jan