"WebWoman" <webwoman@ FJERN chicks.dk> skrev i meddelandet...
> Jeg fik lavet for meget chokolademousse i går.
> Har puttet resten (i små portionsglas) i fryseren.
> Kan jeg regne med, at det er noget værd, når jeg tager det ud igen?
Ja!
Husk at dæk til med frysefolie, - eller saml dem evt. i en plastpose,
når chokolademoussen er stiv.
Tilberedning efter frysning:
Tø chokolademoussen op i køleskab ca. 3 timer, - eller ved
køkkentemperatur ca. 1 time.
Evt. pynt med små flødeskumstoppe eller smuttede hele mandler,
så er der sku ingen der kan se, at de har været en tur i fryseren.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Tøv ikke..
med at skrive til vores lille nyhedsgruppe dk.kultur.mad+drikke.
Vi har masser af super-intelligente tiptop specialuddannede hhv. aktive
/ tidligere kokke, bagere, konditorer, kogekoner, økonomaer,
skolelærere, videnskabs- og koagulerings-eksperter samt dygtige
velfungerende kundskabsrige energiske studerende m.fl. - til at svare
lynhurtigt og korrekt på dit og dat, også de specifikke, fx .. guf,
kærnemælkskoldskål, skum, Coca Cola-sovs, hestekød, salt, koge æg,
peberbøsser, Coca Cola smag, koge vand, spejle æg, pizza, pasta,
chili chokolade-sovs, fedtfattigt mad, McDonalds opskrifter, pommes
frites-sovs, majonæse og meget, meget andet...
|