(Hmm,jeg postede dette for 10 min. siden ,men jeg kan stadig ikke se det
,så jeg prøver igen .
Undskylder hvis 2 breve dukker op.)
HEJ!!!
Jeg skrev et indlæg for et par uger siden om hjem is .
Har nu fået svar og skrevet til dem igen ,så jeg syntes lige jeg ville poste
det her også.
Sidst fik jeg godt nok ingen 'replyes' her ,men det skyldes nok at jeg
druknede imellem
Roastbeef og Anne Larsen debatten.
Jeg poster også lige det første brev igen,så alle kan følge med .
Jeg vil gerne høre jeres mening ,for at se om i synes at jeg er helt
afsporet eller om jeg måske har ret.
FØRSTE BREV.:
Goddag
Idag hørte jeg klokken ringe fra en hjem is bil ,og jeg tænkte at jeg ville
prøve jeres is .
Jeg købte en pakke amerikaner for 62 kr(8stk.).
Fin betjening ved bilen . Flink person .
Men derefter holder det fine også op .
Jeg spiste den første is,og nej hvor blev jeg skuffet .
Isen smager jo ikke af noget,og da slet ikke af fløde eller vanille.
Så tænkte jeg ''nå ,man kan vel heller ikke få det hele for 7,75 pr stk''.
Jeg gik derefter ind på jeres hjemmeside for at finde en rigtig flødeis ,
så jeg vidste hvad jeg skulle bestille næste gang .
Det er jo ikke fordi i holder jer tilbage med at kalde jeres is for luksus
fløde is.
Jeg så også flere steder hvor i fortæller at Hjem-IS laver udelukkende is
af frisk fløde og´frisk fløde til forskel'.
Jeg har tjekket langt de fleste af jeres is idag ,og hovedbestanddelen er
tynd SKUMMETMÆLK i dem ALLE.
Jooo, der er fløde i ,men absolut max. 27 %.OFTEST MINDRE .
Hvorfor har i ikke et eneste RIGTIGT luksus produkt ?
Jeg synes det er for dårligt .
Selv jeres fest is lagkager er primært skummetmælk..
Jeg mener i burde have is der er lavet som is skal laves ,med fløde ,og
ingen skummetmælk,
og ikke så mange is der er fyldt med tynd mælk, tilsætningsstoffer og
bindemidler(læs: tapetklister:carrageenan).
Jeg bliver jo nok bare ignoreret,men nu er jeg da kommet af med lidt galde.
MVH.
Kenneth frederiksen.
1. SVAR:
God morgen Kenneth
Tak for din mail til Hjem-IS og undskyld den lange svartid.
Jeg har noteret mig din bemærkning om den 'smagsløse' Amerikaner.
Angående mængden af fløde i is så er der mange hensyn at tage når man som
producent beslutter sig for en recept på flødeis.
En del forbrugere mener at meget fløde og dermed høj fedtprocent er lig med
høj kvalitet, medens andre hellere så at isen var næsten uden fedt.
Hjem-IS bruger fløde med 36% fedt, det som går under salgsbetegnelsen
piskefløde. Fløden leveres hver dag fra mejeriet i en tankvogn. Samme
tankvogn har skummetmælk med og vi blander så de 2 mælkeprodukter og ender
med en mælk / kaffefløde som indeholder ca 18% fedt. D.v.s. vor flødeis
indeholder over 50% frisk mælk.
Ikke dårligt syntes vi, når man tænker på alternativet som er vand,
mælkepulver og smør.
Venlig hilsen
Hjem-IS
Esther Juul
Laboratorie- og udviklingschef.
MIT ANDET BREV:
Hej Ester
Jeg er glad for at du svarede på min klagesang.
Jeg synes egentlig stadig at der må være plads til bare EN is hvor
hovedbestandelen er fløde .
En RIGTIG SUPER luksus fløde IS ..
Den må gerne koste mere end de andre ,faktisk FORVENTER jeg at den vil gøre
det.
Du kan heller ikke få mig til at tro på¨at folk som holder fest ,og køber
desserten af jer
ønsker (forventer) en is lavet af sødmælk-kaffefløde 18%.
Jeg synes ikke det er et urimeligt forslag jeg stiller .(Bare EN Flødeis)
Hvordan kan folk egentlig ønske en ''fedtfri'' is ?
Hvis man skal tabe sig spiser man jo ikke is ...VEL?
Der er gået et eller andet galt når alle jeres is grundlæggende er lavet på
samme basis.
Smagte isen virkelig så tyndt da jeg var barn ? (20-25 år siden )
Noget siger mig klart at det gjorde den ikke .
Mit gæt er at den langsomt gennem årene er blevet tyndere ,og nu tror i at
familien Danmark bare har vænnet sig til den noget mangelfulde smag.
|