"K.G." <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:3cb445b8$0$231$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej ras ...
>
> Du skriver bla:
>
> > både og ... karryen skal ikke brænde, men "bruse af".
>
> Og Anja skrev:
>
> > > Hvordan er det nu lige med karry? Skal det "brændes" af eller hvad?
>
> Prøv at lægge mærke til Anjas "gåseøjne" jeg tror god hun ved at
> karry ikke skal "brænde" men i forhold til bla. paprika godt må blive
> godt brunt uden at blive bitter ....
>
> Man taler rent faktisk om at karryen "brændes af" for at frigøre så meget
> smag som muligt ...
præcis - var det ikke det jeg skrev?
>
> Så er så spørgsmålet hvem er MAN - men jeg er sikker på Anja kender
> betydningen af "at brænde karryen af" uden at den bliver sort ...
>
> Med venlig hilsen
> K.G
>
>
>