/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvilken sovs?
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 28-03-02 13:57

Hej, og glædelig påske

Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.

Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte kartofler,
porre og gulerødder.

På forhånd tak

Bolette



 
 
Trine Kornum Christi~ (28-03-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 28-03-02 16:38

> Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
> helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
>
> Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte kartofler,
> porre og gulerødder.

Jeg ville enten lave en asparges- champignon- eller persillesovs, du har
jo allerede en god suppe, der bare skal blandes lidt op med mælk eller
vand, så det ikke bliver for salt.

God påske

Kristina Andreassen (28-03-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Andreassen


Dato : 28-03-02 19:26

Aspargessauce ville da passe super!

- Kristina
"Trine Kornum Christiansen" <tkc@mail.dk> wrote in message
news:3CA338C2.D25AB868@mail.dk...
> > Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke,
og
> > helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
> >
> > Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte
kartofler,
> > porre og gulerødder.
>
> Jeg ville enten lave en asparges- champignon- eller persillesovs, du har
> jo allerede en god suppe, der bare skal blandes lidt op med mælk eller
> vand, så det ikke bliver for salt.
>
> God påske



Usenet (29-03-2002)
Kommentar
Fra : Usenet


Dato : 29-03-02 12:44

Hvad med en senneps/hvidløgssauce og udskift tilbehøret til smørristede
kartoftler og marinerede grøntsager.

Sauce: Fransksennep (sød) i rigelige mængder, knust hvidløg og en lille
smule fløde

grøntsager: blancher gulerødder, broccoli og hvad du kan lide i
appelsinjuice tilsat honning, lad det køle i gryden, dres men en
olie/eddike/sennep dressing

god appetit

René
"Bolette Nielsen" <Bobo@kimj.dk> wrote in message
news:a7v3v3$1vk0$1@news.cybercity.dk...
> Hej, og glædelig påske
>
> Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
> helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
>
> Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte
kartofler,
> porre og gulerødder.
>
> På forhånd tak
>
> Bolette
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408589
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste