Hvad med følgende: Du damper eller koger en passende mængde broccolibuketter
til de er møre, men stadig sprøde, og anretter dem dekorativt på et fad.
Husk salt. Så snitter du en god spsk frisk ingefær i små splinter, varmer 2
spsk olivenolie på en pande og steger ingefæren heri uden at den bliver
brun. Når det er gjort drypper du olie og ingefær ud over broccolien og
serverer.
Her om vinteren tror jeg du kan gøre det samme med savoykål, hvis broccolien
virker kedelig.
Man kunne tilsætte nogle smuttede mandler sammen med ingefæren også; det vil
spilel godt op imod det lidt dessert-agtige ved din kyllingeret.
Som du hermed bør føle dig forpligtet til at poste opskriften på
MVH
Peter
"Karina Mahmoud" <kalia@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:nvbd6.16437$fa3.803023@news010.worldonline.dk...
> Hej
>
> Kan nogen her komme med et salatforslag til romog ananas marineret kylling
> med ris ?
>
> Karina
>
>